Jack O'Connell nyitott arra, hogy eljátssza James Bondot

2024. március 02.
20.8351
csirkee profilja, adatai
csirkee
Immáron három éve annak, hogy megjelent Daniel Craig főszereplésével a James Bond: Nincs idő meghalni, melyben utoljára láthattuk a színészt a 007-es ügynök szerepében és azóta sem lehet tudni, hogy ki fogja játszani jövőben a híres karaktert, de jelentkező szerencsére akad.

Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka keringett arról, hogy ki lesz a soron következő 007-es ügynök, szóba került Henry Cavill, Taron Egerton, Idris Elba és Aaron Taylor-Johnson neve is, de a producerek egyelőre nem választották ki az igazit. Most Jack O'Connell, Michael Mann Ferrari című film sztárja jelentkezett be a főszerepre, aki a Total Film-nek adott interjújában mesélt minderről.

A színész elmondta, hogy nagyon örülne annak, ha felkérnék a szerepre és valószínűleg igent mondana rá, de szerinte nagyon hosszú a lista és jó néhány fenomenális színész is szerepel rajta. Neki már az elismerés lenne, ha szerepelne azon a listán valahol. Barbara Broccoli, a Bond-franchise producere 2024 februárjában azt nyilatkozta a Deadline-nak, hogy egyelőre semmi érdemleges nem történik a következő résszel kapcsolatban, így továbbra sem tudni ki lesz a következő 007-es ügynök, sem azt, hogy mikor érkezik a folytatás.
4 hozzászólás

betyár

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jaaj neee, hát mi ez a füles bagoly figura?!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ki ez a papagáj? röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát attól ez a névtelen ficsúr igencsak messze van. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Sokan nyitottak rá szerintem. Kíváncsian várom végül ki lesz a szerencsés.

válasz erre