Itthon is bemutatkozott a Huawei Watch 3 széria

2021. június 24.
28.1341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Szerdán, sajtótájékoztató keretében mutatta be a Huawei legújabb okosóra-kollekcióját, hamarosan ugyanis hazánkban is kapható lesz a Huawei Watch 3 teljes portfóliója, a fedélzeten - elsőként a hazánkban forgalmazott Huawei eszközök között - a HarmonyOS-szel.

Az eddig megszokott fitnesz- és egészségfunkciókon (melyek mostanra több mint száz féle módot tartalmaznak) kívül az új okosóra egyes típusai mérik többek között a bőr hőmérsékletét is, ami nyilván válasz az utóbbi egy évben köztünk lévő pandémia kihívásaira. A Huawi Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig akár három hétig is bírja egy feltöltéssel, a Watch 3 pedig okos üzemmódban három napig, ultrahosszúban akár két hétig is működhet.

Az eszköz különlegessége a magyar vásárlók számára, hogy ebben mutatkozik be a Huawei saját rendszere, az Android alapokon nyugvó HarmonyOS. Az ívelt üveglapot 316L rozsdamentes acélváz veszi körbe, és egy vadonatúj koronát is kapott, amely érzékeli a különböző mértékű nyomást és érintésre haptikus visszajelzést ad. A Huawei Watch 3 eSim funkciót is kapott, így a felhasználó már hívásokat indíthat és fogadhat, illetve zenét is tudunk streamelni vele.

Itthon is bemutatkozott a Huawei Watch 3 széria - 2. kép

A cég a tájékoztatón kiemelte, hogy 2021 első negyedévében - az előző év hasonló időszakához képest - a vállalat megháromszorozta az audioeszközök értékesítését Magyarországon, mintegy másfélszeresére növelte forgalmát a viselhető okoseszközök terén és megötszörözte eladásait a számítógépes szegmensben, és különösen fontos számukra a magyar piac, hiszen márkaismertsége kimagasló, 97 százalékos.

A Huawei Watch július 1-jétől rendelhető elő Magyarországon, bruttó 139.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. A rozsdamentes acél kivitel barna bőr szíjjal bruttó 149.990 Ft-os, a titánszürke készülékházzal és barna bőr szíjjal szerelt változat bruttó 163.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lesz kapható.

A készüléket már teszteljük, cikkünk hamarosan olvasható itt, az Androgeeken.
6 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 20 napja

Kíváncsian várom a tesztet. Nagyon érdekel hogy teljesít!

válasz erre

Porthos

3 éve, 20 napja

Komoly watch. meglepett smiley Értem az árazást, menni kell az Apple után, de nem szabad elfelejteni közben azt sem, hogy ez egy "új" rendszer, egyelőre inkább be kéne csalogatni a vevőket...

válasz erre

Levi87

3 éve, 21 napja

Jó ez a kerek forma, csinálhatna ilyet már az Apple is. . .

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 21 napja

Kíváncsi leszek a tesztre, hogy muzsikál ez a Harmony...

válasz erre

Fikarc

3 éve, 21 napja

Alakul ez a rendszer, de egyelőre szkeptikus vagyok. Drukkolok nekik, de szerintem a sikerhez árat kéne kicsit csökkenteni, minden terméknél.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 21 napja

Aztarohadt, mennyire megy fel az ára! meglepett smiley Tavaly még egy huszassal olcsóbb volt, és az első ennek kb a fele. Azért ez durva.

válasz erre