Itthon is bemutatkozott a Huawei Watch 3 széria

2021. június 24.
28.1061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Szerdán, sajtótájékoztató keretében mutatta be a Huawei legújabb okosóra-kollekcióját, hamarosan ugyanis hazánkban is kapható lesz a Huawei Watch 3 teljes portfóliója, a fedélzeten - elsőként a hazánkban forgalmazott Huawei eszközök között - a HarmonyOS-szel.
 

Az eddig megszokott fitnesz- és egészségfunkciókon (melyek mostanra több mint száz féle módot tartalmaznak) kívül az új okosóra egyes típusai mérik többek között a bőr hőmérsékletét is, ami nyilván válasz az utóbbi egy évben köztünk lévő pandémia kihívásaira. A Huawi Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig akár három hétig is bírja egy feltöltéssel, a Watch 3 pedig okos üzemmódban három napig, ultrahosszúban akár két hétig is működhet.

Az eszköz különlegessége a magyar vásárlók számára, hogy ebben mutatkozik be a Huawei saját rendszere, az Android alapokon nyugvó HarmonyOS. Az ívelt üveglapot 316L rozsdamentes acélváz veszi körbe, és egy vadonatúj koronát is kapott, amely érzékeli a különböző mértékű nyomást és érintésre haptikus visszajelzést ad. A Huawei Watch 3 eSim funkciót is kapott, így a felhasználó már hívásokat indíthat és fogadhat, illetve zenét is tudunk streamelni vele.

Itthon is bemutatkozott a Huawei Watch 3 széria - 2. kép

A cég a tájékoztatón kiemelte, hogy 2021 első negyedévében - az előző év hasonló időszakához képest - a vállalat megháromszorozta az audioeszközök értékesítését Magyarországon, mintegy másfélszeresére növelte forgalmát a viselhető okoseszközök terén és megötszörözte eladásait a számítógépes szegmensben, és különösen fontos számukra a magyar piac, hiszen márkaismertsége kimagasló, 97 százalékos.

A Huawei Watch július 1-jétől rendelhető elő Magyarországon, bruttó 139.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. A rozsdamentes acél kivitel barna bőr szíjjal bruttó 149.990 Ft-os, a titánszürke készülékházzal és barna bőr szíjjal szerelt változat bruttó 163.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lesz kapható.

A készüléket már teszteljük, cikkünk hamarosan olvasható itt, az Androgeeken.
6 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 7 hónapja és 23 napja

Kíváncsian várom a tesztet. Nagyon érdekel hogy teljesít!

válasz erre

Porthos

2 éve, 7 hónapja és 23 napja

Komoly watch. Értem az árazást, menni kell az Apple után, de nem szabad elfelejteni közben azt sem, hogy ez egy "új" rendszer, egyelőre inkább be kéne csalogatni a vevőket...

válasz erre

Levi87

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Jó ez a kerek forma, csinálhatna ilyet már az Apple is. . .

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Kíváncsi leszek a tesztre, hogy muzsikál ez a Harmony...

válasz erre

Fikarc

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Alakul ez a rendszer, de egyelőre szkeptikus vagyok. Drukkolok nekik, de szerintem a sikerhez árat kéne kicsit csökkenteni, minden terméknél.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Aztarohadt, mennyire megy fel az ára! Tavaly még egy huszassal olcsóbb volt, és az első ennek kb a fele. Azért ez durva.

válasz erre