Itt egy laptop, amin openSUSE Leap 15 van előtelepítve

2018. május 28.
4.9091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Piacra került az openSUSE Leap 15-ös verziója, és ha valaki új vasat keres, amire telepítené a rendszert, kiváló választás lehet számára a Tuxedo InfinityBook, ugyanis gyárilag az került rá.

Az OpenSuSE csapata bejelentette, hogy tölthető az openSUSE Leap 15-ös kiadása, amit aztán egy pendrive-ra kell írni, hogy aztán telepíthessük azt a hardverünkre, legyen az új vagy egy már meglévő darab, de ha előbbi, akkor lehet érdemesebb a Tuxedot választani.

A cég InfinityBook Pro 13-as modelljéről van szó, ami nem egy frissen leleplezett laptop, ugyanis már tavaly a piacra került, de a KDe Plasma 5.12 LTS asztali környezet és a Linux Kernel 4.12-vel felvértezett openSUSE Leap 15 nagyon is új, és nincs a piacon még egy olyan eszköz, ami ezzel jönne gyárilag.

Ez egy új megállapodás folyománya, ami az OpenSuSE és a Tuxedo között jött létre, a jövőben pedig további eszközök jelenhetnek meg, amelyeken a leap aktuális friss verzió kap helyet.

Az OpenSUSE Leap 15-öt letölteni innen tudod: iso, live
3 hozzászólás

Porthos

4 éve, 11 hónapja és 1 napja

Na, jön valami az Ubuntus gépek mellé legalább.

válasz erre

technomancer

4 éve, 11 hónapja és 1 napja

Hű, hát ha ez az InfinityBook, akkor milyen lehet a többi laptop? A Dellen kívül tényleg senki nem tesz fel normális gépre Linuxot és ez elég ****.

válasz erre

Harder

4 éve, 11 hónapja és 1 napja

Szegény gép de rohadt csúnya.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink