Itt az újabb bizonyíték, hogy idén megszűnik az iPhone mini

2022. április 24.
49.7851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Ahogyan az lenni szokott, már javában jönnek ki az újdonságokról szóló bennfentes hírek az Apple-től, ám nemcsak az új modellek és az újítások kaptak idén fókuszt, hanem az olyan készülékek is, amelyek nem igazán hozták meg a várt robbanást.

A legfrissebb információk szerint úgy tűnik beigazolódik az a pletyka, amely néhány hete ütötte fel a fejét, miszerint ideje búcsúznunk az iPhone minitől. Friss kép ütötte fel ugyanis a fejét, amelyen az iPhone 14-es széria öntőformái láthatók, és itt bizony összesen négy modell látható, a 6,1 hüvelykes iPhone 14 és 14 Pro, valamint a 6,7 hüvelykes iPhone 14 Max és 14 Pro Max.

Itt az újabb bizonyíték, hogy idén megszűnik az iPhone mini - 2. kép

A visszajelzések alapján a kezdeti lelkesedés után ugyanis a fogyasztók nem szívesen választják a mini a változatokat, a cupertinói vállalat elképzelése az, hogy a szeptemberben csupán négy új modellt dob majd a piacra, kétféle méretben. A képen az is látszik, hogy jelentősen nőnek a kameraszigetek, amelyek eddig sem voltak éppen aprók, de idén nagyjából 25%-kal lehetnek nagyobbak.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mi lesz az iPhone SE modellekkel, de ha ezeket is meg szeretné szüntetni a vállalat, akkor lehet már jobban fog fájni a felhasználóknak a mini kivezetése.
5 hozzászólás

Levi87

2 éve, 1 hónapja és 24 napja

Szerintem nem végleg vezetik ki, csak mondjuk három évente lesz új.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 1 hónapja és 24 napja

Azt hittem sokkal nagyobb az igény rá.

válasz erre

Porthos

2 éve, 1 hónapja és 24 napja

Kár érte. Kiváló ügynök volt.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 1 hónapja és 25 napja

Pedig jópofa kis készülék volt, kár érte.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 25 napja

Pedig az elején nagyon ment. meglepett smiley

válasz erre