Itt az új Posta és Naptár Windows 10-re

2015. április 05.
1.8111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Kiszivárgott egy új Windows 10 verzió, amely két, a jelenlegiben meg nem lévő, felújított alkalmazást is hoz: a Postát és a Naptárat.

A jelenleg nyilvánosan elérhető Technikai Előnézethez (Build 10049) képest az interneten felbukkant 10051-es változat nem hoz túl sok újítást, két (plusz egy nem működő) alkalmazástól eltekintve.

Ebben a verzióban már használható a beígért új Posta és Naptár alkalmazás, melyek mobilos változatai már Androidon és iOS-en működnek is, illetve amelyek Windows Phone-os (Windows 10) változata a Windows 10-zel együtt lesz majd elérhető. Ez a frissítés a jelentések szerint a két alkalmazáson kívül még egy került be, melynek neve Microsoft Family, ám ez a 10051-es verzióban működésképételen. Feltehetően ez veszi majd át a most megszüntetett Szobák helyét. Az újítások alacsony száma nem meglepő, hiszen csak kettőt változott a Build szám, vélhetően nem ez, hanem egy későbbi (nagyobb Build számmal rendelkező) változat lesz majd elérhető.A képernyőképek alapján ígéretesnek tűnik a két új alkalmazás, úgy tűnik, a Microsoft azt hozza majd, amit ígért. Az is jól látható, hogy az Outlook a Word motorjával dolgozik, csakúgy, ahogy Windows Phone-on (a Windows 10 mobilos változatán) is fog.Ami még érdekesség, hogy a naptárban megszokott háttérkép funkció átkerült a Posta alkalmazásba. Az alkalmazások alján láthatunk két gombot, melyek segítségével a Postából a Naptár, a Naptárból pedig a Posta indítható el.
nincs még hozzászólás