Itt az Overlord első hivatalos előzetese

2018. július 18.
2.2891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Paramount stúdió legújabb mozifilmje nem egy átlagos második világháborús film, ez sokkal több annál, éppen ezért adta produceri nevét a projekthet J J Abrams is, mely idén novemberben érkezik majd a hazai mozikba.
 

Amihez Abrams hozzányúl, az szinte arannyá vagyis sikeressé válik, ráadásul különös érzéke van a jó sci-fi filmek készítéséhez. Éppen ezért lehet az ősz egyik legjobban várt mozifilmje az Overlord, mely egy nem mindennapi háborús film. A történet szerint éppen a normandiai partraszállás éjszakáján járunk, amikor is főhőseinknek nem csak a nácikkal kell szembeszállnia, hanem az általuk megalkotott természetfeletti hatalmakkal is.

Az Overlord első hivatalos előzetese igen erősre sikeredett, van benne minden, ami egy jó horrorhoz, sci-fihez és akciófilmhez kell. A főbb szerepekben Jovan Adeptet, Wyatt Russellt, Bokeem Woodbinet és Jacob Andersont láthatjuk. Reményeink szerint pedig novemberben hazánkba is megérkezik a film. Ha kíváncsi vagy az első előzetesre, akkor nézd meg itt:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Direktor

6 éve, 1 hónapja

Jó lesz ez!

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja

Olyan B kategóriás sztorija van, de ilyen csapattal biztos jó lesz! mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 1 hónapja

Ez nem lesz rossz! meglepett smiley

válasz erre

muki

6 éve, 1 hónapja

Mekkora királyság lesz ez!

válasz erre