Itt az Inferno magyar szinkronos előzetese

2016. szeptember 19.
2.6561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén októberben érkezik a hazai mozikba a Dan Brown regényekből ismert Langdon professzor legújabb kalandja, melynek hivatalos előzetese percekkel ezelőtt került ki (újra) a forgalmazó oldalára.

A sikeres Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok után ismét egy izgalmas és misztikus thrillert hozott össze Dan Brown író Inferno című regényében, melyet Tom Hanks főszereplésével Ron Howard rendezett, míg a zenéjét Hans Zimmer szerezte.

A Harvard híres szimbólumkutatója egy firenzei kórházban tér magához, ahová lőtt sebbel vitték be, de nem emlékszik semmire, sőt azt sem tudja, hogy milyen tárgyat szorongat a kezében. A profnak ismét muszáj lesz menekülnie és persze nyomoznia egyszerre, de ismét akad egy csinos segítője a fiatal orvosnő (Felicity Jones) személyében.

A film egy részét hazánkban, Budapesten forgatták, ennek köszönhetően az Inferno-ban feltűnik majd Árpa Attila és Gesler Lili színésznő is. Október 13-tól látható a mozikban az Inferno, melynek szinkronos előzetesét itt nézhetitek meg:

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

marco

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

Bírom az összes részt, várom ezt is! mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

Kicsit más a hangulata mint az előzőknek. Ez picit akciódúsabbnak tűnik.

válasz erre

VDemon

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nagyon jó lesz. Mindegyiket imádtam eddig! mosolygó smiley

válasz erre