Itt a Vörös veréb szinkronos előzetese

2018. január 22.
2.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Néhány hónapja forgatták Budapest gyönyörű utcáin Jennifer Lawrence legújabb thriller filmjét, a Vörös veréb című mozifilmet, melyhez most megérkezett a szinkronos előzetes is.

Március elején kerül a hazai mozikba Az éhezők viadala sztárjának új filmje, melyben egy olyan titkos ügynököt kell alakítania, aki minden női fortélyt és csábítást bevet azért, hogy kiiktassa az Állam ellenségeit. A film a világsikerré vált kémregény alapján készült, mely tele van feszültséggel, átveréssel és erotikával. Jennifer Lawrence és Joel Edgerton között csak úgy izzik a levegő, miközben Budapest több részét is felismerjük.

Érdekesség, hogy a rendezői széket Francis Lawrence foglalta el, akivel immáron harmadszorra dolgozik együtt Jennifer. Úgy tűnik nagyon jól tudnak együtt dolgozni és talán nem ez lesz az utolsó közös filmjük. A Vörös veréb legutóbbi szinkronos előzetesét itt tudjátok megnézni:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Levi87

6 éve, 9 hónapja és 10 napja

CSajt rühellem, de Budapest miatt nézni fogom. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 9 hónapja és 10 napja

Hogy lehet ennyiszer ilyen komolyan kimondani, hogy veréb. röhögő smiley Lehet angolul nem vicces, de nekem magyarul az. Sokan használják pejoratív értelemben emberekre. BP viszont szép.

válasz erre

inkognito

6 éve, 9 hónapja és 10 napja

Nem hozott nagyon lázba a film.

válasz erre