Itt a Tesla saját felfújható matraca az Y modellekhez

2024. június 12.
8.5411
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ritkán, de elő szokott fordulni az emberrel, hogy egy hosszú autós utazás során elfárad és nem talál szállást, ilyenkor marad a kocsiban alvás, ami nem túl kényelmes, azonban a Tesla Y modellekben ez a jövőben másképp lesz, ugyanis megjelent a saját felfújható matracuk, ami tökéletesen beleolvad az autótérbe.

Az elektromos autókat gyártó vállalat saját webshopjában jelent meg az új felfújható matrac, melyet könnyedén lehet tárolni az Y modell hátsó részében. A matracot kifejezetten kempingezéshez ajánlja a vállalat, melyhez egy elektromos matrac pumpa is jár, adapterrel együtt, így gyorsan fel lehet fújni.

A 225 dolláros (82 ezer forintos) matrac vízálló poliészterből készült, továbbá habszivacs található benne, hogy minél kényelmesebb legyen rajta az alvás. Az ágybetét egyébként tökéletesen illeszkedik az autó belső formáihoz, méretei: 1910 mm x 1300 mm x 80 mm. A termék jelenleg nem kapható, nagyon gyorsan elkapkodták a Tesla Y tulajdonosok, ami nem meglepő, hiszen nagyon hasznos tud lenni.
4 hozzászólás

Fikarc

1 hónapja, 3 napja

Értelme nem sok egy aksis autóban...

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 napja


válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 napja

Tök jó, csak egy éjszaka alatt úgy lemerül mint a huzat. röhögő smiley Hogy mennek vele haza? röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 4 napja

NAgyon laza. röhögő smiley Jó lehet pikniknél.

válasz erre