Itt a Peek!, egy új képmetsző gif támogatással

2016. szeptember 02.
2.5271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A gif az egyik legnépszerűbb emóció kifejezési forma online életünkben: a vicces és szórakoztató mondanivaló mellett, olykor jó lenne, ha a kijelzőnkön zajló történéseket is tudnánk ebben a formában rögzíteni.

Pont erre találták ki a Peek-et!, amelyet közelebbről szemügyre véve nem találkozunk nagy horderejű lehetőségekkel, egyszerű mint a faék, viszont pont azt tudja amire kitalálták. A kijelzőn kijelölt területen végrehajtott mozdulatokat rögzíti, a végeredményt pedig gif-ként exportálhatjuk.

A fejlesztő, Philipp Wolfer a miértekre egyszerű magyarázatot adott, mely szerint a Peek egy szimpla UI felülettel rendelkező applikáció, amellyel gif formátumban rögzíthetjük a kijelzőnk tartalmát, ez pedig gyors és egyszerű segítség lehet a programteszteléskor előforduló hibák demonstrálására, elmagyarázására.

A Peek! január óta készülget, a mostani verzió már bátran ajánlható éles használatra. Az alkalmazást bárki letöltheti a GitHub-ról Linux-ra.
4 hozzászólás

PixelHero

8 éve, 3 hónapja és 12 napja

betyár írta:
Nem értem ki akar ilyet használni.
Nekem rengetegszer kell tesztelnem, hibákat keresnem, és ott egy ilyen animált képmetszés aranyat ér. Mire szavakkal az ember körbeírja, hogy a másiknak is arra álljon rá az agya, amit modnani akar, olykor horror.

válasz erre

Fikarc

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

betyár írta:
Nem értem ki akar ilyet használni.
Például aki gifet akar kitenni az oldalára vagy a facebook profiljára szemléltetésként.

válasz erre

betyár

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

Nem értem ki akar ilyet használni.

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

Használom úgy a 0.6 verzió óta, de csak azért mert jópofa, számomra sajnos nincs különösebb haszna. mosolygó smiley

válasz erre