Itt a Megalopolis legújabb előzetese, tele látványos jelenetekkel

2024. május 14.
4.2281
csirkee profilja, adatai
csirkee
Alig egy hete mutatta meg első videóját Francis Ford Coppola a régóta emlegetett Megalopolis című filmjéből, ami nem volt túl látványos vagy éppen izgalmas, azonban nem kellett sokat várni az újabb ízelítőre, ugyanis nemrégiben érkezett egy új előzetes, ami rengeteg látnivalót tartalmaz.

A legendás rendező közel 40 évig dolgozott élete egyik főművén, a Megalopolison, mely állítólag talált forgalmazót is, így Európában több országban is bemutatásra kerül majd, de azt még nem tudni, hogy mikor. A legújabb előzetesben már nem csak Adam Driver fog feltűnni, hanem Laurence Fishburne, Shia LaBeouf és Nathalie Emmanuel is.

A friss előzetes rengeteg látványos elemet tartalmaz, talán túl sok is egyszerre és nehéz minden jelenetet megérteni. Maga a történet is elég furcsa, hiszen több sci-fi elemmel és némi történelmi elemmel keveredik - főleg ókori római, amiből kapunk ízelítőt az új előzetesben. A filmet hivatalosan a Cannes-i Filmfesztiválon fogják bemutatni, ahol biztosan vastapsot fog kapni az alkotás,.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Fikarc

1 hónapja, 2 napja

Alakul ez.

válasz erre

login_password

1 hónapja, 2 napja

Elsőre nagyon fura, de ha lehet majd moziban látni, akkor kiváncsi leszek rá.

válasz erre

techiii

1 hónapja, 2 napja

Érdekes, nem igazán pörögtem rá.

válasz erre