Itt a hivatalos magyar Samsung sajtóközlemény Note 7 ügyben!

2016. szeptember 14.
2.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A sajtó a Samsung Galaxy Note 7 problémáktól hangos, a vállalat pedig többször is sajtóközleményt adott ki a vásárlók megnyugtatására, a legújabb pedig egyenesen a megoldást kínálja.
 

A sajtóközleményben megfogalmazott szövegezést semmilyen formában nem módosítjuk, az alábbiakban tehát a hivatalos magyar sajtóközlemény olvasható:

A hónap elején megelőző intézkedésként a Samsung leállította a Galaxy Note7 eladását és létrehozta a Note7 készülékcsere programot (http://www.samsung.com/hu/note7exchange/). Habár csak kisszámú esetről érkezett bejelentés felhasználóink biztonsága elsődleges számunkra, éppen ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ebben az időszakban a lehető legjobb segítséget nyújtsuk vásárlóinknak.

Ezt szem előtt tartva szeretnénk megosztani a lépéseket, melyeket annak érdekében tettünk, hogy csökkentsük a felhasználóink biztonságát fenyegető kockázatot és minimalizáljuk az okozott kellemetlenséget:

1. Az Európában már üzembe helyezett Note7 készülékekre üzenetet küldtünk, amelyben arra kértük felhasználóinkat, hogy kapcsolják ki a mobiltelefonjukat és a lehető leghamarabb vigyék vissza készüléküket oda, ahol megvásárolták.
2. Folyamatos kapcsolatban állunk a Note7 tulajdonosokkal, hogy teljeskörűen tájékoztathassuk őket a legfrissebb fejleményekről: az összes európai Samsung.com weboldalunkon közzétettünk egy egyértelmű útmutatót, direkt e-mail üzeneteket küldtünk a felhasználóknak és frissítettük a releváns közösségi média felületeinket.
3. Szállítóinkkal és viszonteladó partnereinkkel együtt keményen dolgozunk azon, hogy felhasználóink szeptember 19-től, hétfőtől a már meglévő készüléküket új Galaxy Note7-re cserélhessék.
4. Európa-szerte kapcsolatba léptünk és együttműködünk a releváns szabályozó hatóságokkal és szervezetekkel annak érdekében, hogy a részvényeseinket informálhassuk a legfrissebb terveinkről és üzeneteinkről.
5. Éjjel-nappal együtt dolgozunk a beszállítóinkkal, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőségű gyártási folyamatot, és garantálhassuk a minőségbiztosítási elvek betartását. Az alapos vizsgálatoknak köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy a hamarosan Európába érkező cserekészülékekben az akkumulátor hibáját teljes egészében kiküszöböltük.
6. Minden Note7 készülék csomagolását fekete négyzettel címkézünk fel, amely egyértelműen jelöli majd, hogy a készülék már az új gyártásból származik. Ez egyfajta biztosítékot jelent majd a felhasználóinknak, hogy a lehető legújabb technológiát kapják kézhez.

Jean-Daniel Ayme, a Samsung Electronics mobil divíziójának ügyvezető alelnöke elmondta:

Számunkra a felhasználóink biztonsága az elsődleges ? ezért minden Note7 tulajdonost arra kérünk, hogy kapcsolja ki készülékét és a lehető leghamarabb vigye vissza a vásárlás helyére. Jelenleg azon dolgozunk, hogy a szeptember 19-én, hétfőn induló Galaxy Note7 készülékcsere programban az új telefonok rendelkezésre álljanak.

Hálásan köszönjük felhasználóinknak azt a folyamatos megértést és türelmet, amit az ügyben tanúsítottak, és egyben arra biztatnék mindenkit, hogy ha bármilyen kérdése vagy aggálya merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) számon, vagy a legfrissebb információkért látogasson el a http://www.samsung.com/hu/note7exchange/ weboldalra.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 5 hónapja és 7 napja

Na végre valami hivatalos szöveg. Bár valójában azt erősítették meg ami már napvilágot látott de mégis jó hogy megszólaltak.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 5 hónapja és 7 napja

Szóval nem ők kapcsolják ki hanem figyelmeztetnek a kikapcsolásra. Mondjuk ez nem egy rossz megoldás.

válasz erre

Santonio

6 éve, 5 hónapja és 7 napja

Komolyan mondom, nagyon korrekt módon kezeli ezt a helyzetet. Viccelhetünk vele, de be kell ismerni, kevés olyan gyártó van, aki ezt ennyire bevállalta volna.

válasz erre

TEchie

6 éve, 5 hónapja és 7 napja

Hát tényleg kiértesítenek mindenkit!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink