Itt a dynaEdge, egy zsebben hordható Windows-os PC és egy AR-szemüveg hibridje

2018. március 14.
3.0711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas újdonságot jelentett be a Toshiba, akik egy különleges hibridet mutattak be a felhasználók számára, mely dynaEdge név alatt az AR-szemüvegek és a hordozható Windows alapú PC-k sajátosságait elegyíti.

Hogy a gyártó pontosan milyen célközönségnek álmodta meg az eszközt, azt egyelőre nem tudjuk, de a végeredmény a dynaEdge Mobile Mini PC DE-100 zsebszámítógépét a Toshiba AR100-as okosszemüveggel kombinálva egy olyan viselhető eszközként mutatkozott be, mely nagyjából 2 ezer dolláros árcédulával - ez több mint félmillió forint - garantálja, hogy a kis számítógépet a szemüveghez csatlakoztatva bárhol és bármikor használhassa a tulajdonosa, nem kell hozzá semmilyen egyéb megjelenítő.

Itt a dynaEdge, egy zsebben hordható Windows-os PC és egy AR-szemüveg hibridje - 2. kép

Ehhez a kérdéses zsebszámítógép az Intel Skylake platformjára épül, és akár 16GB RAM, valamint egy 512GB-os tárhely is pakolható bele, miközben a szemüveg egy 0,26 hüvelykes kijelzőt kapott, ami képes megjeleníteni a fontosabb utasításokat, valamint a különféle szöveges és videós információkat. A szemüveghez tartozik továbbá hangszóró, külön érintőpad, mikrofon, kamera és persze gyorsulásmérő is többek között.
2 hozzászólás

Harder

6 éve, 6 hónapja és 21 napja

Maga a technológia így összerakva brutális, de nem sok értelme van.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 6 hónapja és 21 napja

Embertelenül drága móka ez.

válasz erre