Ismét megváltoztatták a Dűne 2. megjelenési dátumát

2023. november 18.
11.5341
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az eredeti tervek szerint idén novemberben jelent volna meg a mozikban Denis Villeneuve által rendezett Dűne második része, ám a sztrájkok miatt végül el kellett halasztaniuk a premiert 2024-re és most a legfrissebb hírek szerint ismét megváltoztatták a megjelenési dátumot.

Miután véget értek a sztrájkok Hollywoodban, elkezdődtek a munkálatok, a színészek ismét promotálhatják közelgő filmjeik megjelenését. A Warner Bros. emiatt úgy döntött, hogy 2024. március 15. helyett 2024. március elsején mutatják be világszerte a mozikban a Dűne második részét, melynek több jelentét is hazánkban forgattak ismét.

A folytatásban láthatjuk majd Paul Atreides kalandjait, aki végre találkozik Chanival és a fremenekkel együtt bosszúhadjáratot indít édesapja halála miatt. Ismét epikus jelenetekre számíthatunk majd, valamint egy nagy csatára. A filmben új szereplőkkel is találkozhatunk majd, többek között Christopher Walkennel, aki IV. Shaddam császárt fogja alakítani, Florence Pugh Irulan hercegnőt, Austin Butler pedig Feyd-Rauthat alakítja majd.
6 hozzászólás

Első nagyon nem jött be, vontatott unalmas ****. Nem vagyok rákattanva.

válasz erre

De minek jelentgetnek be ilyen két heteket? Nem mindegy?

válasz erre

Fikarc

3 hete és 1 napja

Marha izgalmas lesz biztos ez is mint az első.

válasz erre

Levi87

3 hete és 1 napja

Hát ez olyan minimál eltérés hogy melítésre se méltó.

válasz erre

Porthos

3 hete és 1 napja

Minek variálnak vele, már kár bejelentgetni. Majd jön amikor jön.

válasz erre

techiii

3 hete és 1 napja

Mennyit változtatnak már rajta.

válasz erre