Advertisement

Ismét látták a Loch Ness-i szörnyet

2022. november 25.
15.6441
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az UFO-k létezése mellett az egyik legnépszerűbb rejtély a Loch Ness-i szörny, melyről évről-évre készülnek felvételek, bár egyik sem bizonyítja a tényleges létezését, ahogy a mostani videó sem, ugyanis ismét feltűnt a rejtélyes szörny egy webkamerán.

Eoin O'Faodhagain egy veterán szörny vadász, aki szinte folyamatosan figyeli Skócia leghíresebb tavát, ahol már számtalan alkalommal tűnt fel a misztikus lény. A férfi éppen webkameráját nézte, amikor feltűnt rajta egy csobbanás, majd egy mozgás a képernyő jobb oldalán, valamint egy hosszú fekete alakzat is, így egyből elkezdte rögzíteni a felvételt.

A férfi elmondta, hogy a lény sokáig a víz felszínén maradt és nagyon lassan mozgott, nem úgy, mint egy nagy hal. Ez az objektum nem volt hal vagy tuskó - szabályozott sebességgel, lassan mozgott, nem úgy, mint egy rönk, amely az árammal együtt mozogna. Az 58 éves Nessie-vadász úgy véli, hogy ezzel bizonyítékot sikerült találni arra, hogy a Loch Ness-i szörny létezik.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Legalább a híres hosszú nyakát dugná ki vagy nem is tudom...

válasz erre

zender

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Biztos vagyok benne hogy nem alaptalanok a legendák, de egyszerűen nem értem hogy ha még mindig él ott valami óriási lény, a mai technológiákkal hogy nem találjuk meg... Ez a videó is csak egy a sok közül, semmi bizonyíték...

válasz erre

Nero911s4

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

nem zárom ki hogy tényleg létezik a Loch Ness-i szörny de ha létezik és fent maradt egy dinoszaurusz
akkor zeket lehetnek valamelyik Thalassomedon (Thalassomedon) vagy Tanystropheus de mivel még nincs 100/ bizonyiték azért kérdéses szóóóóval és is azon a látáson vagyok a videó alapján a papa csak egy fadarabot vagy hasonlót látott semmi többet ( de túl nagy ez föld hogy tudjuk mi van rajta jó lenne ha lenne még egy utolsó fen maradt dino faj de kérdéses nagyon

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Aranyos fadarab.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

EMberünk komoly fantáziával van megáldva.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Mondjuk ez legalább már egy jobb minőségű felvétel, az is valami.

válasz erre