Ismét életet mentett az Apple Watch

2022. szeptember 01.
26.5161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertinó-i vállalat okosórája már számtalan alkalommal bizonyította az életben, hogy tényleg képes életet menteni, hiszen a benne található funkcióknak köszönhetően már sok embernek sikerült időbe kórházba jutnia, most pedig ismét bizonyított a Watch.

A 23 éves Ryan McConnaughey egy San Diego megyei hegyoldalon kerékpározott idén áprilisban, amikor egyszer csak olyan szerencsétlenül elesett, hogy eltört a nyaki csigolyája és egyből lebénult, nyaktól lefelé semmit sem érzett. Miután kezdett lemenni a nap és Ryan nem tudott mozogni a csuklóján lévő Apple Watch-hoz kezdett el beszélni. Megkérte Sirit, hogy hívja fel egyik ismerősét, aki nagyjából tudta, hogy aznap merre kerékpározott.

A barátja sikeresen megtalálta és azonnal érkeztek a mentőszolgálatok is. A férfi még barátnőjét is felhívta az óráján keresztül, akit szintén tudott tájékoztatni a súlyos balesetről. Ryan szerint ha nem lett volna okosórája, valószínűleg nem élte volna túl az esetet. Az elmúlt hónapokban a férfi visszanyerte a mozgást a karjaiban, de az alsó testét továbbra sem érzi, ennek ellenére nagyon boldog, hogy túlélte az extrém kalandot.

Ismét életet mentett az Apple Watch - 2. kép

4 hozzászólás

login_password

1 éve, 9 hónapja és 7 napja

Nem semmi sztori.

válasz erre

techiii

1 éve, 9 hónapja és 8 napja

Úr isten csoda h túlélte.

válasz erre

Levi87

1 éve, 9 hónapja és 8 napja

Rohadt jók ezek a funkciók az a helyzet.

válasz erre

Porthos

1 éve, 9 hónapja és 8 napja

Azta. Óriási mákja volt h egyáltalán volt térerő.

válasz erre