Ismét elérhető a Popcorn Time

2014. április 05.
7801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Három hét sem kellett hozzá, hogy a világsikert arató filmnéző program, a Popcorn Time feltámadjon.

A márciusban milliók bánatára megszűnt torrentkliens újra a régi: igényes katalógusban kínálja a letölthető filmeket, amelyek borítójára kattintva másodperceket kell várni a HD-minőségű lejátszás indulására.

A Popcorn Time legális volt, mivel a neten egyébként is elérhető tartalmakat tálalta igényes és gyors formában, mégis pár nap működés után megszűnt, ráadásul a fejlesztők maguk tették elérhetetlenné. Döntésük indoklása alapján azért van esély rá, hogy komoly fenyegetést kaptak a filmipar befolyásos szereplőitől.

A fejlesztők azonban kiadták a forráskódot és bizonyára tudták, hogy hamarosan valaki lecsap rá és folytatja a fejlesztést. Nem is kellett sokat várnunk, hiszen az alkalmazás újra elérhető és gőzerővel dolgozik. Nagyon fontos megjegyezni, hogy rengeteg oldal indult hasonló néven, így ellenőrizzük az URL-t és mindenképp használjuk vírusirtó programot, mert a többi oldalon vírust töltetnek le a gépünkre.

Elődjéhez hasonlóan Windows, Linux és Macintosh számítógépekre tölthető le.

A szoftver letöltése ezen a linken lehetséges. (A letöltési link URL-je: http://popcorn-time.tv - minden más URL nem a valós programot tartalmazza.)
nincs még hozzászólás