Ismét a magyar utakat fogják járni a Google Utcakép autói

2023. március 06.
38.8291
csirkee profilja, adatai
csirkee
A következő hónapokban ismét felbukkannak a magyar utakon a Google Utcakép autói, ugyanis Sopront, Szekszárdot, Mezőtúrt, Szentest, Tapolcát, Karcagot, Baját és Miskolcot is érinteni fogják a vállalat speciális járműi, hogy feltérképezzék és frissítsék a Térképet.

A mai napon a Google Magyarország bejelentette, hogy szeretne friss fotókat készíteni a magyar városokról, valamint az összekötő utakról, melyek az elmúlt időszakban épültek, hogy minél pontosabb és frissebb képet adjon a Google Utcakép alkalmazása, valamint a Google Térkép. Magyarországon a Google Utcakép szolgáltatása 2013 óta érhető el, azóta a helyi képanyagot rendszeresen frissítik, hogy az a lehető legpontosabban tükrözze a valóságot.

Ha valaki szerepelne az Utcakép fotóján, azt el kell, hogy szomorítsunk, ugyanis az adatvédelmi szabályok miatt az emberek arcát elhomásoítják. Az Utcakép lehetőséget kínál a felvételek közzétételét követően is további részletek (egyének, házak, autók, stb.) elhomályosítására, ezt a képek jobb alsó sarkában található "Hiba bejelentése" gombra kattintva lehet igényelni. Az útvonalról ezen a linken lehet további információkat szerezni.
5 hozzászólás

petrovicsz

3 hónapja, 3 napja

Felénk most nem jön. Valahova pedig ki kéne ülni várni egy sátorral vagy valami.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 4 napja

Jönnek Tatabányára is, király!

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 4 napja

Ki kéne találni valami Street View hacket.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 4 napja

Milyen menő már hogy bejelentik mikor merre.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 4 napja

Mehetünk pózolni.

válasz erre