iPhone Szervizben jártunk

2015. május 02.
8041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Országunkba rengeteg helyen foglalkoznak a készülékek javításával.

A választási lehetőség egyedül rajtunk múlik, de persze azért különbségek vannak.

Nagyon nem mindegy 2015-ben, hogy kik és mennyiért javítják meg a telefonunkat. Nálunk a céges iPhone-kal voltak problémák és sok szervizt felkerestünk mire megtaláltuk az iphoneszervizbuda.hu-t. Gondoltuk érdemes megosztani az ott szerzett tapasztalatokat, mert egy jó szerviz érték lehet bárki számára. A szervizek közötti különbség nem csak a részletekben rejlik. Egy ilyen drága készülék estében nagyon fontos, hogy hozzáértő kezek alá kerüljön, reális áron javítsák, és később se legyen vele probléma.5 darab iPhone 6-ot kellett javítani gyorsan és precízen. Mivel céges eszközökről van szó így nem várhattunk napokat, heteket a javításra. Biztosítottak, hogy pár órán belül már vihetem is a készülékeket.Nagyon fontos leszögezni, hogy az iPhoneSzervizBuda nem egy sufni, ahol satuban kapkodják szét a telefonokat. Modern, tiszta, elegáns hely, ahol az ember kényelmesen megvárhatja, sőt akár végig is nézheti a javítási procedúrát. A várakozás közben egy kávé elfogyasztásával és némi újság lapozgatással gyorsan eltelik az idő egy kényelmes kanapén. Egy készülék javítása átlagban 30 percet vett igénybe. Az összesben kijelzőt kellett cserélni sajnos mivel olyan szinten sérültek, hogy ellehetetlenítették a használatot.

[caption id="attachment_18148" align="aligncenter" width="600"] Egy iPhone 4S javítás alatt[/caption]

A készülékek javítása után meg sem látszott rajtuk, hogy javítva lettek vagy, hogy valaki hozzányúlt. Olyan finoman és pontosan jártak el a szakemberek, mintha gyémánt darabokat csiszoltak volna. Sajnos egyre kevesebb olyan szerviz működik az országban, ahol minőségi munkát tesznek le az asztalra és a vásárló elégedetten távozhat. És hab a tortán, hogy a javításra 6 hónap garanciát is kaptunk.Ha a javítás költségeit nézzük, akkor az is okozott némi meglepetést. Mivel új iPhone-ról van szó, és ami Apple az mindig drágább, mint bármi más, de még így is sikerült kellemesen csalódnom. Árat nem írok, mert lelőném a poént, de tényleg nagyon baráti áron sikerült a készülékbe életet lehelni. Attól most tekintsük el, hogy egy negyedmilliós telefon miért produkál hibákat. Ez már lefutott sztori.

Piros pont az iPhone Szerviz Budának a gyors, kedves kiszolgálásért a precíz munkáért és a korrekt árért. Ha iPhone-od, iPaded van MacBook-od van, akkor bátran ajánljuk őket, mert korrekten járnak el. És ami a legfontosabb, tudják hova kell nyúlni, mit kell csinálni. Nem csak nekiesnek, aztán majd lesz belőle valami.Szerviz futár:

Ha vidéken élsz és nincs lehetőséged felmenni Budapestre, hogy megjavíttasd a készüléked, akkor kérheted a Szerviz futár szolgáltatást, ahol biztosan sértetlenül jut el a megfelelő kezekhez a telefonod. Tudjuk, hogy vannak szolgáltatások az országban amik két véglettel rendelkeznek. Vagy nagyon drága és nem éri meg, vagy nagyon olcsó, de nem vigyáznak gondosan a csomagra. A Szerviz futárról bővebben itt tudsz olvasni.

A weboldalukon fel lehet venni velük a kapcsolatot, ahogy azt mi is tettük. Ha van személyes tapasztalatod más szervizekkel vagy ügyfélszolgálattal, ne habozz, oszd meg velünk az alábbi címen. E-mail: hello (kukac) androgeek (pont) hu

Hasonló kampányunk a Ladies oldalunkon is nagy sikert aratott, bízunk benne, hogy itt is tudunk segíteni az embereknek, hogy korrekt szolgáltatást kapjanak a pénzükért.

Ezúton is köszönjük az IphoneSzervizBuda közreműködését, munkájukat.
nincs még hozzászólás