iPhone 6 elérhetőségek

2014. szeptember 30.
1.0121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Egy az Apple-től kiszivárgott dokumentum szerint Kínában október 10-től, tehát jövő hét péntektől lesz kapható az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus, mely új okostelefonok kapcsán október 8-án kezdik meg a kínai eladók szakoktatását.

Az Apple szeptember 9-én jelentette be a 4,7 colos kijelzővel rendelkező iPhone 6-ot, illetve az 5,5 colos és emiatt már phablet kategóriás iPhone 6 Plust.

A 16, 64 és 128 GB-os memóriával szerelt iPhone 6 készülékek szeptember 19-étől első körben a következő országokban váltak elérhetővé: Ausztrália, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciország, Hongkong, Japán, Kanada, Németország és Japán. Az értékesítés ezt követően múlt hét pénteken számos újabb országban is megkezdődött, egész pontosan a következőkben: Ausztria, Belgium, Dánia, Egyesült Arab Emírségek, Finnország, Hollandia, Írország, Katar, Luxemburg, Man-szigetek, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szaúd-Arábia, Tajvan, Törökország és Új-Zéland.

Hazánk tehát még a második körben sincs benne, viszont legalább egy velünk szomszédos országban, Ausztriában már kapható a készülék. Az első három napban még a kínai piac nélkül is több mint 10 millió példányban fogyott, 699-999 eurós iPhone 6 hivatalos magyarországi forgalmazása várhatóan októberben kezdődik meg, és előreláthatólag mindhárom hazai szolgáltató árulna fogja az új Apple mobilokat.
nincs még hozzászólás