iPhone 5/5S akkumulátor csere

2015. július 13.
2.4811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Rengeteg kérdés kaptunk az elmúlt 1 hónapban az iPhone készülékekkel kapcsolatban.

Mivel jobban elkezdtünk a témával foglalkozni, így ezekre a kérdésekre szeretnénk most választ adni és segítséget nyújtani.

Korábban már bemutattunk egy remek szolgáltatást, ahol kizárólag Apple termékek javításával foglalkoznak. Itt természetesen lehetőség van a régebbi készülékeket is megjavíttatni. Utánajártunk, hogy egy iPhone5 és iPhone 5S-nek mennyibe kerül az akkumulátor cseréje.

iPhone 5 - 8990 Ft

iPhone 5S - 9990 Ft

Tudjuk jól, hogy az Apple termékeknek nem erősségük a üzemidő és azt is nagyon jól tudjuk, hogy általában a javításuk igen költséges. Az iPhoneSzervizBuda tud ebben segíteni mindenkinek. Az iPhone-al kapcsolatos kérdésekben is gyorsan, precízen megválaszolják a megválaszolni valót. Magasan képzett szakemberek végzik a munkát, így garantáltan nem kontár kezek közé kerül szeretett készülékünk.

Házibarkács:

Otthon semmiképp s eálljunk neki ennek a kényes munkának. Több kárt okozhatunk, mint ami már eddig is megvolt. Az iPhone-ok szerelése igen kényes munka, így nem árt ezt a folyamatot szakemberekre bízni.

Kínai kiegészítők:

Sokat hallunk az Ázsiából érkező temérdek pótalkatrészekről. Szintén nem javasoljuk, hogy esetleg kínai akkumulátort vagy egyéb fontos tartozékot vegyünk a telefonhoz. Nem csak azért mert a minősége jóval rosszabb mint egy Apple terméké, de a hatékonysága sem olyan stabil és megbízható. Továbbá némi veszélyt is hordoz magába az utánagyártott kiegészítő alkalmazása, hiszen probléma esetén szinte lehetetlen bárhova is fordulni vele.  A hivatalos szervizek ezeket be sem szerelik a készülékbe, mert Ők kizárólag eredeti Apple kiegészítőkkel dolgoznak.

Töltési tudnivalók:

Beépített lítiumionos akkumulátor
Feltöltés hálózati adapterről vagy számítógépről USB-csatlakozással
Beszélgetési idő: 3G-hálózaton akár 10 óra
Készenléti idő: akár 250 óra
Internethasználat: 3G-hálózaton akár 8 óra, ultragyors vezeték nélküli hálózaton akár 10 óra, Wi-Fi hálózaton akár 10 óra
Videolejátszás: akár 10 óra
Hanglejátszás: akár 40 óra

Nektek mennyi ideig bírja átlagos használat mellett a telefon? Átlagos használat alatt; telefonálás, netezés, fotózást és zenelejátszást értünk. További cikkek az Apple kategóriában olvasható.
nincs még hozzászólás