Felütötte a fejét egy iOS 12 hiba, ami miatt nehéz az iPhone-t telefonként használni

2018. október 22.
5.5271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az iOS 12 talán az egyik legsimábban lezajló szoftverfrissítés az Apple történelmében, főleg mivel elenyésző azon hibák száma, amelyek miatt a felhasználók visszasírnák a régebbi kiadást, de azért mindig van valami, ami elég idegesítő, ahogy most is.

A felhasználók növekvő tábora riportál az Apple felé, miszerint van egy bosszantó hiba a rendszerben, ami meggátolja az iPhone mobilként való használatát.

Ez azt jelenti, hogy amikor a telefon applikációt indítanák el, akkor a szoftver lefagy, összeomlik vagy egyszerűen nem reagál az utasításainkra. A telefon gyári beállításainak visszaállítása sem oldja meg a problémát, az érintett modellek pedig az iPhone X, 8, 7 sőt még a 6-osok is érintettek lehetnek.

Az Apple egyelőre még nem reagált a problémára, de minden bizonnyal dolgoznak már a javításon, ugyanis a 12.0.1-es patch nem oldotta meg ezt. A probléma egyébként az szerkesztőségben található iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS Max készülékeken egyáltalán nem jelentkezett, így az is esélyes, hogy régiófüggő az eset.
2 hozzászólás

betyár

5 éve, 10 hónapja és 24 napja

Gondolom csak néhány száz embernél fordul ez elő.

válasz erre

Levi87

5 éve, 10 hónapja és 24 napja

Nálam nem jött elő (IP8).

válasz erre