Internetkapcsolatra és Microsoft-fiókra lesz szükség a Windows 11 Home-hoz

2021. június 25.
24.4891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Amikor az emberek elindítják számítógépeiket az új Windows tömeges piaci verziójával, a Windows 11 Home operációs rendszerrel, annak működésre bírásához internetkapcsolatra és Microsoft-fiókra lesz szükség.

A Microsoft elmondta, hogy egy további lépést tesz a telepítési folyamathoz, amely megköveteli a felhasználóktól, hogy az interneten keresztül jelentkezzenek be egy Microsoft-fiókba, mielőtt használhatják a számítógépüket. Miután bejelentkeztünk a Microsoft-fiókba a számítógép aktiválásához, onnantól a szokásos módon használhatjuk, és ha nem szeretnénk, akkor nem kell újra csatlakozni az internethez.

A Microsoft emlékeztetőket küldhet a képernyőre, ha a számítógép több mint egy hónapig offline állapotban marad, és arra ösztönzi az embereket, hogy töltsenek le biztonsági frissítéseket. A Microsoft 11 Pro és a vállalati ügyfelek számára készített verzió nem követeli meg, hogy bejelentkezzünk a Microsoft-fiókokba.
Windows 11 Home operációs rendszerrel, annak működésre bírásához internetkapcsolatra és Microsoft-fiókra lesz szükség.'>
4 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 11 hónapja és 27 napja

Hát akkor ennek nem lesz nagy sikere! röhögő smiley

válasz erre

Levi87

2 éve, 11 hónapja és 27 napja

Akkor venni kell egy Pro kulcsot, gombokért dobálják.

válasz erre

Gólem

2 éve, 11 hónapja és 27 napja

Telepítéskor mondjuk nem meglepő.

válasz erre

TEchie

3 éve,

Kezdődik. röhögő smiley

válasz erre