Inkább filmet készítenek a Lando Calrissian-sorozatból a Disneynél

2023. szeptember 15.
19.1101
csirkee profilja, adatai
csirkee
A fiatal Lando Calrissian a Solo című előzményfilmben tűnt fel először és sokan megkedvelték Donald Glover által alakított karaktert, idén nyáron pedig bejelentésre került, hogy saját sorozatot fog kapni, ám most úgy tűnik a Lucasfilm inkább egy filmet készít a jövőben.

A hírt Donald Glover bátyja, Stephen Glover erősítette meg, aki szintén dolgozott a Lando-sorozaton. Természetesen a projekt egyelőre nem halad, mivel a forgatókönyvírók és a színészek sztrájkja miatt minden áll a Lucasfilmnél és a Disneynél is, ám ha rendeződnek a dolgok, akkor elindulhat a fejlesztés.

A stúdiótól elég kockázatos ez a vállalás, hiszen a Solo című film, mely a fiatal Han Soloról szólt, hatalmasat bukott, emiatt érdekes lépés, hogy egy kevésbé központi karakter kapjon egy egész estés mozifilmet. A jelenlegi állás szerint így már négy Star Wars film készül a stúdiónál, az egyik Rey történetét fogja folytatni, aki valószínűleg egy új Jedi-rendet fog felépíteni.
bejelentésre került, hogy saját sorozatot fog kapni, ám most úgy tűnik a Lucasfilm inkább egy filmet készít a jövőben.'>
3 hozzászólás

Mordorer

10 hónapja, 3 hete

Olyan mindegy ennek... röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 3 hete

Az egyetlen jó szereplő volt abban a filmben.

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Az a helyzet hogy a sorozat is egy film általában a Disneynél, csak szétdarabolva, olyan rövidek az epizódok.

válasz erre