Ingyenessé válhat a Netflix Európában, cserébe nézhetjük a reklámokat

2024. június 24.
5.9791
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világ egyik legnagyobb streamingszolgáltatója a hírek szerint elkezdett azon gondolkozni, hogy ingyenessé teszi platformját az európai és ázsiai piac felhasználói számára, cserébe azonban reklámokkal rakná tele a Netflixet, gyakorlatilag majdnem olyan lenne, mint egy tévécsatorna.

A Netflix folyamatosan igyekszik növelni előfizetői bázisát, ennek részeként tavaly bevezette a jelszómegosztást tilalmát, mellyel rákényszerítette azokat a felhasználókat, akik eddig valaki másnak a fiókját használta. Ezzel sikerült növelnie az előfizetők számát, és most inkább a bevételnövelés a cél. Ennek érdekében a Netflix vezetői azt a döntést fontolgatják, hogy ingyenessé teszik az európai és az ázsiai felhasználók számára a platformot - írja a Bloomberg.

Cserébe természetesen reklámokat kellene nézniük, miközben jelenleg is van olyan előfizetői csomagja a vállalatnak, mely tartalmaz hirdetéseket. A Bloomberg információi szerint a Netflix Kenyában már kipróbálta az ingyenes modellt korábban, melynek elemzése jelenleg is tart. Valószínűleg többek között ez alapján fog a Netflix arról dönteni, hogy ezt a modellt kiterjeszti más piacokra is.
5 hozzászólás

Harder

2 hete és 5 napja

Pont azért szeretem a streaminget, mert nem kell ilyesmivel foglalkozni. Már a Skyshowtime saját promói is rohadtul idegesítenek. Szándékosan terelik a npéet vissza a torrentre? meglepett smiley

válasz erre

zender

2 hete és 5 napja

Az baszna be! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 hete és 5 napja

Ingyenes csomagot is kaphat inkább szerintem.

válasz erre

Porthos

2 hete és 5 napja

Nagyon remélem hogy marad az előfizetéses opció. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hete és 6 napja

Hát kösz de kösz nem.

válasz erre