Ingyenes Spotify zenehallgatás Windows Phone-on is

2014. augusztus 26.
6341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Már Windows Phone-on is elérhető a Spotify ingyenes offline zenehallgatási lehetősége.

Ez a funkció korábban csak Androidon és iOS-en volt elérhető (egészen 2013 decembere óta), most azonban a funkciót (végre) Windows Phone-ra is kiterjesztik.

A mostani frissítéssel már az is használhatja a "Shuffle play" (véletlenszerű lejátszás) funkciót (a már telefonon lévő lejátszási listákat lehet vele lejátszani), aki csak (előfizetés nélküli) ingyenes fiókkal rendelkezik. Korábban Windows Phone-on ez csak a prémium felhasználók számára volt elérhető és már nagyon ideje volt utolérni ezt a 8 hónapos lemaradást.

A frissítéssel emellett a keresési eredmények megjelenése is megváltozik (továbbfejlesztették) és az új előadók felfedezése is lényegesen könnyebb lesz.

Windows Phone-ra ugyan egyre több hivatalos alkalmazás jelenik meg és már kezdi utolérni a versenytársakat, a fejlesztők sajnos még mindig nem tekintenek rá úgy, mint egy főbb platformra és gyakran elhanyagolják az alkalmazásaikat, nem is beszélve a Google által mutatott viselkedésről, miszerint jóformán semmilyen API-t nem tesznek elérhetővé Windows Phone-on, valamint a korábban felvásárolt Waze sem kap már több frissítést.
A Spotify alkalmazás letölthető innen, vagy az alábbi QR kód beolvasásával

nincs még hozzászólás