Ingyenes frissítést kínál az LG minden webOS 1.0 platformot használó okostelevízió-tulajdonosnak

2015. szeptember 08.
1.0861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az LG Electronics (LG) webOS 1.0 operációs rendszert használó összes televízióra ingyenes frissítés érkezik, amely a webOS 2.0 négy alap újdonságát tartalmazza.
 

A frissített operációs rendszer kibővített funkcióival ? My Channels (kedvenc csatornák), Quick Settings (gyorsbeállítások), Input Picker (bemenetválasztó), Live Menu (élő menü) ?, valamint letisztult kezelőfelületével, kényelmes ?shortcut?-okkal (azaz gyorsított funkció elérésekkel), csökkentett rendszerindítási idővel és az alkalmazások közötti gyorsabb váltással növeli a felhasználói élményt.

A My Channels (kedvenc csatornák) funkció segítségével a leggyakrabban használt csatornák egyszerűen a menüsávra helyezhetőek a kényelmes elérés érdekében. A Quick Settings (gyorsbeállítások) menüvel a készülék beállításai az éppen futó műsor megszakítása nélkül módosíthatóak, az Input Picker (bementválasztó) pedig azonnal felismeri a csatlakoztatott eszközöket, garantálva a gyors és azonnali használatot. A Live Menu (élő menü) frissített felhasználói felületével pedig még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a tartalmak közötti böngészés.
?Az LG elkötelezett aziránt, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa az okostelevíziók felhasználóinak? nyilatkozta Lee In-kyu, az LG Electronics Home Entertainment vezető alelnöke és televízió üzletágának vezetője. ?Ilyen volumenű ingyenes frissítés eddig még nem történt az okostévék piacán és mi továbbra is azon dolgozunk, hogy újító megoldásainkkal kiszolgáljuk az állandó fejlődés iránti felhasználói igényeket.?
A webOS 1.0 operációs rendszer frissítése várhatóan szeptember 21-én indul. Azoknál a készülékeknél, ahol az automatikus frissítés elérhető, a webOS 1.0 azonnal frissül. Ellenkező esetben a képernyőn egy pop-up üzenet jelenik meg, amely pontról pontra végigvezeti a felhasználót a frissítés egyes lépésein.
nincs még hozzászólás