Ingyen tárhelyet mindenkinek, ZeoSpace!

2014. május 16.
9061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Eltohn profilja, adatai
Eltohn
A mai világban egyszerűen nem lehet az gond, hogy valakinek nem elég a merevlemezén található hely, mert tonnaszámra akadnak felhőtárhelyek,  ezeknek is egy gyöngyszemét mutatnám be ma.

Ennek a szolgáltatásnak a becses neve a ZeoSpace, mely egyszerre ingyen tárhely, és segít  nagyobb fájlok megosztásában is.

 Ha nem akarunk semmit se csinálni, nagyon egyszerű a megoldás, még hozzáférés sem kell, csak szimplán tallózással, vagy dobd be módszerrel feltöltünk az oldalra  akár 200 MB-os fájlokat is, melyekhez kapunk egy linket amivel bármikor letölthetjük,  vagy ismerőseink, persze a 7 napos időkorláton belül. Azonban ez a korlátozás megkerülhető, mindjárt el is magyarázom milyen egyszerűen. Ha vállaljuk az ingyenes hozzáférést kapunk 1  GB tárhelyet, amivel nagyjából semmire nem megyünk, mert a mai világban ez szinte minimális adat.



Viszont, szinte gyermeki könnyedséggel szerezhetünk 10 GB tárhelyet, ami azért a tízszerese az előbbi mennyiségnek.Kezdjük ott hogy le kell tölteni a ZeoSpace asztali kliensét, majd miután ezt megtettük, képernyőfotót kell készítenünk, amit meg kell osztanunk, meg kell osztanunk egy fájlt az asztali alkalmazással is, továbbá el kell készítenünk egy állomány backup-ját, fel kell töltenünk egy fényképet, és meg is kell néznünk azt. Miután ezeket valaki megcsinálta, amik azért nem annyira nehezek, máris az övé a 10 GB ingyen tárhely, és korlátlan fennmaradási idő, tehát eltörlődik a 7 napos törlési szabály. Az alkalmazás jelenleg Béta verzióban van, szóval esetleges hibák felmerülhetnek benne, reméljük minél hamarabb kikerül a bétából. És talán ami a legjobb az egészben bármilyen eszközről elérhetjük a ZeoSpace-n tárolt állományokat, gondolok itt Androidos telefonokra, iPad, iPhone és még sok minden.

https://www.youtube.com/watch?v=4SXPyfUl23E

 
nincs még hozzászólás