Indul a Huawei nemzetközi mobilfotós versenye, hazánkból is lehet jelentkezni

2023. április 13.
29.2641
marco profilja, adatai
marco
A Huawei bejelentette, hogy már lehet nevezni a cég által szervezett nemzetközi mobilfotós versenyre, amelyen fejenként akár 10 ezer dollárt (3,4 millió forint) nyerhetnek a Huawei XMAGE Awards fődíjasai - a megmérettetésre bárhonnan, tehát hazánkból is lehet jelentkezni.
 

Az évek óta megrendezett - az eddig NEXT IMAGE Awards néven futott - versenyen már eddig is többször is előkelő helyen végeztek magyarok, így aki érzi magában a késztetést, ne fogja vissza magát!

Az idei versenyre a világ minden tájáról kilenc kategóriában várják a fotós és videós alkotásokat, a pályaművek beküldési határideje 2023. augusztus 15. A nevezett alkotásokat nemzetközi zsűri bírálja el: Chen Xiaobo, a Kínai Fotóművészek Szövetségének alelnöke, Pei Tongtong, divatfotós, Jose Ramos portugál tájfotós, Jessica Hromas ausztrál portréfotós, és Li Changzhu, a Huawei Consumer Business Group fogyasztói stratégiai marketing osztályának alelnöke.

A már 2017 óta zajló megmérettetésben eddig több mint 170 országból és régióból mintegy négymillió nevezés érkezett a pályázatra, a Huawei pedig azért döntött a verseny átnevezése mellett, mert a cég saját, mobilfotós technológiára fókuszáló márkanevét szeretnék vele erősíteni, hiszen a 2022-ben útjára induló XMAGE képalkotó technológiára utal.

A versennyel arra szeretnék ösztönözni a felhasználókat, hogy fedezzék fel a mobilfotózásban rejlő szépséget, és okostelefonnal készült képeiket, videós alkotásaikat osszák meg a nagyközönséggel, az idei rendezvény mottója az "Inspiráld a világot".

Indul a Huawei nemzetközi mobilfotós versenye, hazánkból is lehet jelentkezni - 2. kép

A kilenc kategória név szerint:
Fotók: Éjszakai séta, Portré, Művészet és divat, Szabadtér, Helló, Élet
Videók: Történés (Action), Történetmesélő rövidfilm (Storytelling Short Film), Történetmesélő hosszabb film (Storytelling Long Film)

A pályázati feltételek kikötik, hogy a beküldött alkotásokat Huawei okostelefonnal kell rögzíteni, a létrehozás idejére vagy a készülék típusára vonatkozóan azonban nincs megkötés.

A képek beküldésének határideje 2023. augusztus 15. 23:59 (GMT+8). A nevezéseket a verseny honlapján és a Huawei Community-n keresztül is be lehet nyújtani.
4 hozzászólás

Porthos

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem rossz, én nem indulok, de kíváncsi leszek a pályaművekre.

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Egész korrekt nyereményalap!

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hát van még egy Mate 20 Próm, lehet neveznem kéne. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Egyre életszerűtlenebb hogy Huawei telóval fotóztassanak.....

válasz erre