Íme az első fotók a Gladiátor második részéből

2024. július 02.
5.4161
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ridley Scott Oscar-díjas mozifilmjének folytatására 24 évet kellett várni, ugyanis hamarosan érkezik a mozikba a Gladiátor második része, melyhez tegnap megérkeztek az első hivatalos jelenetképek, melyeken olyan színészeket láthatunk akció közben, mint Pedro Pascal, Denzel Washington és Paul Mescal.

A jelenlegi tervek szerint idén november 14-én kerül majd a mozikba a Gladiátor 2., mely Krisztus utáni 200-as évek elején játszódik, amikor két császár, Geta és Caracalla apjuk parancsát követve próbálnak együtt uralkodni. A hatalommegosztás azonban nem megy túl jól nekik, ami végül egyikük halálához vezet és innen kezdődik az igazi sztori.

A filmben olyan világsztárok kaptak szerepet, mint a korábban említett Pedro Pascal, Denzel Washington és Paul Mescal, továbbá Connie Nielsen, Joseph Quinn, Fred Hechinger és még sokan mások. Az első tesztvetítések a napokban voltak és állítólag nagyon jók a visszajelzések, július folyamán már az első előzetes is meg fog érkezni, most azonban be kell érnünk a lenyűgöző jelenetfotókkal, melyek sok drámát és csatát ígérnek.


6 hozzászólás

muki

1 hete és 4 napja

A fotók jók, de majd meglátjuk.

válasz erre

betyár

1 hete és 4 napja

Jónak ígérkezik, de Denzel Washington mit keres a trónon?! meglepett smiley Legyünk már kicsit hűek a történelemhez.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hete és 4 napja

Alakul! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 5 napja

Néger császár? meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

1 hete és 5 napja

Ez de jó lesz basszus! Komoly a gárda!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hete és 5 napja

Hú de várom már!

válasz erre