Íme az első fotó Francis Ford Coppola legújabb filmjéből, a Megalopolisből

2024. május 02.
19.4361
csirkee profilja, adatai
csirkee
A 85 éves legendás rendező következő nagyszabású sci-fi eposzából végre megérkezett az első jelenetfotó, melyen Adam Driver és Nathalie Emmanuel színésznő látható, akik az alkotás főszereplői, ám még mindig nem tudni, hogy mikor és milyen platformon fog megjelenni a film.

Francis Ford Coppola 40 évig dolgozott a Megalopolis című filmjének a forgatókönyvén, ami egy igazi szerelemprojekt az alkotó számára. A filmnek egyelőre nincsen forgalmazója, így nem tudni, hogy mikor fog debütálni moziban vagy egyenesen streamingen fog megjelenni, a tervek szerint a Cannes-i Filmfesztiválon fogják teljes egészében levetíteni a filmet.

A Megalopolis kapcsán adott interjút Coppola a Vanity Fair magazinnak, akik megosztották az első jelenetképet is a filmből. A sci-fi eposz egyik főszereplője Adam Driver, aki az idealista építészt, Caesart alakítja, akinek az a terve, hogy átalakítja New York Cityt egy katasztrófát követően. Ezzel szemben a polgármester, Frank Cicero (Giancarlo Esposito) mást tervez a várossal. Kettőjük között pedig ott van Julia Cicero (Nathalie Emmanuel) Frank lánya és Caesar szeretője.


3 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát erről se tudni valami sokat.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Tommy írta:
Adam Driver még mindig kap esélyt? meglepett smiley
Ez engem is meglep. Konkrétan minden filmje kapufa.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Adam Driver még mindig kap esélyt? meglepett smiley

válasz erre