Íme az első fotó az Indiana Jones 5-ből, Harrison Ford visszatért

2022. november 19.
9.5091
csirkee profilja, adatai
csirkee
Jövő nyáron kerül a mozikba az ötödik Indiana Jones film, melyben Harrison Ford ismét visszatér egykori ikonikus karakterének szerepébe és most ehhez érkezett egy exkluzív fotó, de egyelőre előzetest még mindig nem láthattunk a filmből.

A D23 Expo-n már levetíttek a nézőknek egy rövid előzetest, mely sokan nagyon érzelmesnek és meghatónak tartottak, ám ez sosem került bemutatásra széles közönségben, így sajnos továbbra is várnunk kell az első betekintőre. Ám most végre érkezett egy friss fotó a főszereplőről, azaz Harrison Fordról, akit utoljára 14 éve láthattunk Indy szerepében.

A legújabb, ötödik részt már nem Steven Spielberg rendezte, helyette James Mangold kapta a megtisztelő feladatot. Harrison Ford exkluzív interjút adott az Empire magazinnak, melyben elárulta, hogy az utolsó Indiana Jones film tele lesz kalanddal, kacagással, igazi érzelmekkel és egyben nagyon összetett is lesz. Elmondása szerint kemény volt a forgatás, de nagyon elégedett a végeredménnyel.

Íme az első fotó az Indiana Jones 5-ből, Harrison Ford visszatért - 2. kép

5 hozzászólás

Mordorer

6 napja és 13 órája

Nem érdekel hány éves, nem érdekel, tolószékkel megy e kincset kutatni, VÁROM!!!

válasz erre

Porthos

6 napja és 22 órája

Kissé ki van már öregedve, de akkor is látnom kell a filmet!

válasz erre

Fikarc

1 hete

Remélem méltó lezárása lesz a szériának.

válasz erre

Kíváncsi leszek rá nagyon, mert imádom még mindig Harrison Fordot. De nagyon kiöregedett, nélküle viszont nincs Indiana Jones film, szóval érdekes lesz a jövő...

válasz erre

techiii

1 hete

Kiváncsi leszek rá nagyon. Remélem hozza majd a régi hangulatot.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink