Íme a Shazam! Az istenek haragja első hivatalos előzetese

2022. július 24.
1.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tegnapi nap befutott a Shazam második részének első hivatalos előzetese, melyben ismét visszatértek az első rész karakterei, köztük a főszereplő, Zachary Levi, de lerántotta a leplet az új szereplőkről is, így megmutatta magát Helen Mirren és Lucy Liu.

Idén december 15-én érkezik a mozikba a legújabb Shazam rész, mely ismét rengeteg akciót és kalandot tartogat a nézők számára, és persze némi humort is Zachary Levi színésznek köszönhetően, aki már az előzetesben hozza a tőle megszokott figurát. Az istenek haragja filmben két ellenséggel kell szembe néznie a gyerekeknek, Hespera-val (Helen Mirren) és Kalypso-val (Lucy Liu).

Az előzetesben feltűnik még Rachel Zegler színésznő is, akinek karaktere egyelőre még ismeretlen, valamint az Igazság ligája karakterek is láthatjuk, akiket inkább csak gúnyol Shazam. És még egy sárkánnyal is meg kell küzdenie szuperhősünknek. Az is kiderült az SDCC 2022-n, hogy Henry Cavill nem tér vissza Superman szerepébe és nem fog feltűnni a Shazam második részében sem.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Rohadtul unom a szuperhősös filmeket, de ez kivétel.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ez is ugyanolyan baromság lesz mint az első...

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Fú de rühellem az elsőt is...

válasz erre