Íme a Honda új, bőrönd alakú elektromos robogója, ami még a csomagtartóban is elfér

2023. szeptember 17.
4.4111
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Honda visszarepít bennünket az 1980-as évekbe, ugyanis nemrégiben megjelent Motocompacto névre keresztelt új, elektromos robogójuk, mely akkora, mint egy bőrönd, így könnyedén elfér akár az autó csomagtartójában is, és mindösszesen 360 000 forintba kerül.
 

Az autógyártó vállalat egy olyan kompakt elektromos robogót mutatott be, mely képes a 24 km/h sebességre, hatótávja pedig eléri a 19 km-et is, miközben súlya mindösszesen 18,7 kg. A Motocompacto elődje az 1980-as években gyártott Motocompo összecsukható miniatűr robogó, amit kissé felfrissítettek, modernizáltak. A robogó rendelkezik tárolórekesszel, lábtartóval és digitális sebességmérővel is.

A jármű idén novemberben fog forgalomba kerülni, méghozzá 995 dolláros árcédulával, azaz nagyjából 360 000 forintos áron. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy hazánkban is elérhetővé válik e a kis robogó, vagy sem. A vállalat a tervek szerint kiegészítők sorát kínálja majd a jövőben a robogóhoz, köztük hátizsákokat, sisakokat és ruházati cikkeket.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Porthos

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Attttyaég! meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Elég fura látvány.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Baromi idiótán néz ki, de legalább van megoldás a csomagtartóban szállításra.. mosolygó smiley

válasz erre

techiii

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

röhögő smiley nagyon komoly cucc.

válasz erre