Íme a Gladiátor 2. első hivatalos előzetese

2024. július 10.
4.1011
csirkee profilja, adatai
csirkee
A napokban friss fotókat láthattunk az idén novemberben érkező Gladiátor folytatásából, most pedig meg is érkezett az első hivatalos előzetes, amiben nem lesz hiány összeesküvésekből, harcokból és egy egészen különleges vízi arénából sem, ahol hajókkal csapnak össze a gladiátorok.

Több évtizeddel az első rész eseményei után járunk, amikor Lucius már felnőtt, aki hátrahagyta Rómát, amit annyira gyűlölt. A soros azonban úgy hozza, hogy ismét oda kell utaznia, miután Marcus Acacius tábornok megszállja a királyságot. Mindeközben megismerjük a két új császárt, valamint az opportunista fegyverkereskedő és gladiátorokat futtató Macrinust, aki politikai babérokra szeretne törni.

Az események izgalmas fordulatokat vesznek, már az előzetesben rengeteg csatajelenetet láthatunk, valamint összeesküvést és persze sok-sok drámát. A videó alatt azonban sok rajongónak nem nagyon tetszik a film zenéje, miután az első részé legendásra sikeredett. A november 14-én érkező Gladiátor 2-ben olyan színészeket láthatunk majd, mint Paul Mescal, Perdo Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn és Fred Hechinger.

Nézd nagyban ezt a videót!folytatásából, most pedig meg is érkezett az első hivatalos előzetes, amiben nem lesz hiány összeesküvésekből, harcokból és egy egészen különleges vízi arénából sem, ahol hajókkal csapnak össze a gladiátorok.'>
4 hozzászólás

CharlieFirpo

4 napja és 2 órája

Nem ****! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

4 napja és 7 órája

Nem rossz, de kár hogy Gladiator 2, lehetne inkább egy teljesen önálló film. Minek ez a folytatás dolog...

válasz erre

Kisfaludy82

4 napja és 10 órája

Nekem bejön.

válasz erre

techiii

4 napja és 10 órája

Elsőre nem is olyan rossz.

válasz erre