Ilyen lett volna a Szomszédok főcíme, ha Wes Anderson lett volna a rendező

2023. június 04.
4.3391
csirkee profilja, adatai
csirkee
Wes Anderson olyan filmeket rendezett korábban, mint például A Grand Budapest Hotel vagy a hamarosan megjelenő Asteroid City, melynek főszereplője Tom Hanks, akinek a stílusát nagyon könnyű felismerni, ezért a mesterséges intelligenciának köszönhetően elkészült a Szomszédok teleregény wesandersonosított változata.

Az amerikai filmrendező stílusát nagyon könnyű felismerni, hiszen imádja a szimmetrikusan elrendezett beállításokat, sajátos színhasználata van és inkább a retro stílusjegyeket kedveli. Ezt a stílust a mesterséges intelligencia könnyen letudja másolni, így korábban már elkészültek a Wes Anderson féle Harry Potter és A Gyűrűk ura videók, ám egy magyar alkotónak köszönhetően most a Szomszédokat nézhetjük meg így.

A YouTube-on megosztott rövid videó egészen elképesztőre sikeredett, az LacAI nevű alkotó a mesterséges intelligenciával alkotta újra az egykor népszerű teleregényt, melyben feltűnnek a színészek is. Zenthe Ferenc és Pintér Tibor nagyon vagányan fest, de Kulka Jánost is kicsit átalakította a szoftver. De íme a végeredmény:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

De kemééééééééény!!!!!!!

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Aztarohadt! De milyne jók lettek a karakterek amúgy.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Szakadok!

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát ez gyilkos!

válasz erre