Ilyen lesz a Nothing Phone 1 hátlapja

2022. június 16.
43.3241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A OnePlus egykori társalapítója, Carl Pei hozta létre 2020 végén a Nothing startup vállalkozását, melynek első telefonja hamarosan be is fog mutatkozni, ám egyelőre csak a készülék hátuljáról érkeztek friss fotók, sőt egy rendezvényen élőben is láthatták a készüléket.

A vállalat idén márciusban jelentette be, hogy nyáron érkezik első telefonja, a Phone 1, melyről most friss fotók érkezetek. A készüléknek csak a hátulját mutatták be, mely egy átlátszó anyagból készült, két kamera található rajta - ezek nagyon hasonlítanak az iPhone készülékeken található kameraszigetre -, valamint a vezeték nélküli töltéshez szükséges tekercs körül világító fényfüzérek kaptak helyet.

Ilyen lesz a Nothing Phone 1 hátlapja - 2. kép

A Phone 1-et a Qualcomm egyik lapkája fogja hajtani, a készüléken pedig a márka saját operációs rendszere fog futni, a Nothing OS, mely egy minimalista Android 12-t. A hírek szerint a telefon 500 dollárba fog kerülni, azaz kétszázezer forint környékén lesz árazva.
5 hozzászólás

Erno8787

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Mindenhonnan ez a telefon folyik,még a csapból is.Nincs benne semmi újítás..A hátlap átlátszó( de nem úgy ahogy ők azt álítják hisz sem a panelek sem az aksi stb nem látszik.kapott 3 ledcdíkot,nagy bumm..Anno az Alkatel sokkal jobbat villantott az A5 LED telefonnal...Az igazi nagy újítás lett, ez csak mindenhonnan összelopott valami amiből csináltak valamit méregdrágán..

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Amúgy jól néz ki. mosolygó smiley

válasz erre

betyár

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Menő amúgy ez a hátlap. Bejön.

válasz erre

TEchie

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Igen szép árat kapott úgy hogy még azt se tudni mi lesz benne. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Roppant fantáziadós.

válasz erre