Így tudjátok élőben nézni az Apple mai bemutatóját

2016. október 27.
2.5861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla, ma este, itteni idő szerint 7 órakor tart újabb bemutatót az Apple, mely a "hello again" mottóval egyelőre nem sokat árult el magától, de a pletykaáradatnak köszönhetően már felkészülten várhatjuk a bejelentést.

Korábban ugyanis mi is beszámoltunk már arról, hogy hogyan is nézhet ki az új Macbook Pro széria, mely vélhetően a legnagyobb hangsúlyt kapja majd a ma este folyamán. Sokan számítanak Mac Pro és iMac frissítésre, illetve a Macbook Air széria eltörlése is a küszöbön állhat.

Így tudjátok élőben nézni az Apple mai bemutatóját - 2. kép

Sok más vállalathoz hasonlóan az Apple is élő, ingyenes közvetítést biztosít azoknak, akik nem tudnak személyesen részt venni egy ilyen bemutatón, azonban másokkal ellentétben kompromisszumokra kényszerülünk a közvetítés élvezéséhez. A streamet ugyanis Safari böngészőből iPhone, iPad vagy iPod touch készülékekkel és OS X rendszerű számítógépekkel élvezhetjük, a Windows-os felhasználóknak pedig Windows 10-re és a hozzá társuló Microsoft Edge böngészőre lesz szükségük a problémamentes megtekintésre.

A közvetítést itt találjátok meg, 19.00-kor kezdenek, később pedig mi is készülünk nektek egy részletes beszámolóval.
1 hozzászólás

Kileah

8 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nagyon várom, kíváncsi vagyok!

válasz erre