Így nézett volna ki az Andor, ha a 70-es években készül

2022. november 24.
5.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egy lelkes Star Wars rajongó elkészítette az Andor sorozat '70-es évek beli változatát egy rövid trailer erejéig, ami elképesztően sikeredett, az embernek tényleg olyan érzése van, mintha visszament volna az időben, a hangok és a képi világ is tiszta retro.

A nyitórészeket egy impozáns hangjáték kíséri, amely elmeséli a show cselekményét, majd bemutatja a főbb szereplőket is, természetesen elsőként Andort, alias Diego Lunat. A trailerben egyedi zenét sikerült találnia, a szintetizátoros hangok pedig megpengetik az ember szívét, főleg azokét, akik átélhették a '70-es és '80-as évek őrületet.

A sorozat egyébként rendkívül jó kritikákat kapott, ám a Disney+ platformon egyelőre nincs olyan nézettsége, mint például Obi-Wan Kenobi sorozatnál tapasztalt a stúdió. Az Andor második évadának forgatásai már zajlanak, melynek végén eljutunk a Zsivány egyes Star Wars film első jelenetéhez. Premier dátumot még nem lehet tudni, de remélhetőleg 2023 végén vagy 2024-ben már debütálni fog. Addig pedig tekintsük meg ezt a rövid videót:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 8 hónapja és 12 napja

Ez de rohadt jó! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Nagyon kemény! röhögő smiley

válasz erre

betyár

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Na ez nagyon jó. mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

*****NAAAAAGY!!!!!!! röhögő smiley

válasz erre