IFA 2015: Lenovo Y széria a Gamereknek

2015. szeptember 08.
1.3671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Lenovo  bejelentette új prémium számítógép és kiegészítő trióját, kifejezetten gamereknek tervezve: a Lenovo? ideacentre? Y900 és Y700 asztali számítógépeket, valamint az ideapad? Y700 laptopot Windows? 10 operációs rendszerrel.
 

Az egyre gyarapodó számú, dolgozó gamerek, erőteljes és stílusos gépre vágynak, amellyel bármikor játszhatnak. Az új Y család és annak kiegészítői az alapoktól kezdve lettek felépítve, hogy kiszolgálják az érett játékrajongókat szakmai és közösségi életükben egyaránt. Az új ideacentre? Y900 és Y700 asztali gépek külseje épp olyan különleges, mint a teljesítményük ? egy modern dizájn belső és külső LED fényekkel, miközben a dobozban extrém játékteljesítmény rejtőzik, továbbá rengeteg hely kínálkozik a jövőbeli frissítésekhez. Az üzleti utazóknak az új ideapad? Y700 biztosítja egy laptop mobilitását, rengeteg lóerővel a táblázatok és a komoly grafikájú játékok futtatásához.

Az új ideacentre? Y900 és Y700

Az elfoglalt, tapasztalt gamereknek szánt új ideacentre? Y sorozat azonnali bevetésre készült, akár 6. generációs négymagos Intel? i7 processzorokkal és diszkrét grafikával felszerelve. Az ideacentre? Y900 és Y700 esetében egyaránt egyszerű a frissítés ? ezek a gépek ideálisak azok számára, akik megbecsülik az idejüket, de szeretik folyamatosan frissíteni a gépeiket. Az új asztali gépek háza elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy teljes ATX alaplap és egy akár 1000 wattos tápegység. Az új ideacentre? Y900 akár két grafikus kártya támogatására is képes, ezek könnyen elérhetők egy kar megnyomásával, amely nyitja a stílusos, félig átlátszó oldallapot. Egy belső kábelvezetési rendszer tartja rendezett állapotban a kábeleket a gép belsejében. A hűtőrendszer továbbfejlesztésére további hely található a gép tetején, valamint két porszűrő növeli a 120 és 140 mm-es ventilátorok megbízhatóságát. Így a PC-k akkor is üzemi hőmérsékleten maradnak, amikor a gamerek a végsőkig feszítik a teljesítményt.Új ideapad? Y700

Az új ideapad? Y700-at a Lenovo a mobil gamereknek készítette, szem előtt tartva a teljesítményt és a hordozhatóságot. A megbízható, de egyúttal megfizethető játékélményt nyújtó új ideapad? Y700 egyesíti egy laptop hordozhatóságát a legújabb Intel? vagy AMD? processzorok és a diszkrét grafika teljesítményével. A nagy teljesítményű JBL hangszórókkal és mélynyomóval, valamint az opcionális, 10 pontos multitouch kijelzővel vagy Intel?s? RealSense? 3D kamerával (a 15 hüvelykes laptopon) felszerelt új ideapad? Y700 a teljesen magával ragadó játékélmény elérése jegyében készült.Új Lenovo? Y széria kiegészítők

Lenovo? Y Gaming Surround Sound Headset: 7.1-es virtuális surround hangzás, gyors némítás, in-line hangerő-szabályozó doboz, valamint levehető passzív zajszűrő mikrofon.
Lenovo? Y Gaming Precision Mouse: pontos, állítható sebesség, 8 programozható gomb, 4 szinten állítható DPI, 5 szinten állítható súly, valamint ergonomikus kialakítás az intenzív játékhoz.
Lenovo? Y Gaming Mechanical Switch Keyboard: háttérvilágítású anti-ghosting mechanikus kapcsológomb mátrix, 5 szinten állítható fényerő, hat programozható gomb makrórögzítéshez, alapértelmezett gomb a Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset vezérléséhez, levehető kéztámasz.
Lenovo? Y Gaming Backpack: 17,3 hüvelykes laptop-méretig használható, párnázott zsebeket és kemény védőborítású rekeszt tartalmaz.
Lenovo? Y Gaming Mouse Mat: nagy megbízhatóság és vízállóság.

?A számítógépes játék a reneszánszát éli, köszönhetően a kiváló grafikának és feldolgozásnak, valamint az e-sportok és az ingyenes játékok gyors felemelkedésének.? mondta Dilip Bhatia, a Lenovo Worldwide Marketing, User Experience, PC & Enterprise Business Group alelnöke.? Az új Y szériát az alapoktól kezdve építettük fel, hogy kiszolgálja ezt a folyamatosan növekvő igényt, melynek eredményeképpen 2018-ra az iparág forgalma várhatóan 35 milliárd dollárra fog növekedni a 2014-es 26 milliárdról. Történelmileg a növekedés nagy része a platform ázsiai térnyerésének volt köszönhető, de a friss kutatások megállapították, hogy Ázsián kívül is 86 milliós potenciális számítógépes gamer felhasználói réteg található, amely a jövőbeli piaci növekedés motorjaként szolgál majd.?

Bhatia hozzátette, ? A Lenovo vállalta a prémium kategóriájú PC gamerek kiszolgálását. Az új Y szériánk azért jött létre, hogy megfeleljen az igényes, modern gamerek speciális igényeinek, Ezek a lelkes rajongók a játékok mellett nőttek fel, és most már olyan prémium gépet igényelnek, amelyet csak ki kell venni a dobozból. Éppen ezt hoztuk létre, egy nagy teljesítményű PC-t, amely a jövőbeli egyszerű frissíthetőséggel, jellegzetes külsővel és kiemelkedő teljesítménnyel igyekszik vonzóvá tenni magát.?
nincs még hozzászólás