Idén szeptemberben ünnepli fennállásának 30. születésnapját az LG Magyarország

2022. szeptember 01.
26.1311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Immáron 30 éve annak, hogy a dél-koreai elektronikai eszközöket gyártó vállalat megnyitotta leányvállalatát hazánkban, a különleges alkalomból pedig számtalan akcióval és nyereményjátékkal szeretné megünnepelni a márka születésnapját.
 

A dél-koreai GoldStar 1992-ben nyitotta meg irodáját Magyarországon nem sokkal a rendszerváltást követően mindössze 8 alkalmazottal. A vállalat később megváltoztatta nevét, a Lucky-GoldStar nyomán LG-vé rövidült a cég, mely mind a mai napig ezt a nevet használja és akkoriban jött létre a szlogenjük is: Life is good. Hazánkban ezután jelentek meg az első képcsöves GoldStar tévék, de az évtizedek során számos termékkel bővült a portfólió, ugyanis megjelentek a háztartási gépek, az okostelefonok, az audio berendezések és a klímák.

Az elmúlt 30 év alatt az LG számára fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, több ügyet is támogatott, így például felújította a Bethesda Gyermekkórház három osztályának a teljes fűtési-hűtési rendszert, dolgozói összefogással televíziókat adományozott az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Gyermekintenzív Osztályának. A jövőben még több innovatív terméket szeretne a vállalat elhozni hazánkba és továbbra is részt venni fontos ügyek támogatásában.
4 hozzászólás

login_password

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

Te jó ég 30 éve már meglepett smiley szerintem az első tévém pont LG volt.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Az szép kor. mosolygó smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Jó sok éve vannak már.

válasz erre

Levi87

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Komoly bakker. meglepett smiley

válasz erre