Idén nyáron érkezik a mozikba a Borderlands, melyhez megérkezett az első előzetes

2024. február 22.
4.2551
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén nyáron egy újabb videojáték adaptáció fog landolni a mozikban, ugyanis érkezik a régóta várt Borderlands film, melyben feltűnnek a jól ismert játék karakterei és most végre mozgásban is láthatjuk az alkotást, ugyanis még tegnap este befutott az első előzetes.

A java részt Magyarországon forgatott filmben olyan világsztárok kaptak szerepet, mint például Cate Blanchett, Jack Black - aki csak a hangját fogja kölcsönözni -, Kevin Hart, Ariana Greenblatt, Haley Bennett és Jamie Lee Curtis. A rendezői széket azaz Eli Roth foglalhatta el, aki korábban olyan filmeket dolgozott, mint a Motel vagy a Hullaadás, de színészként a Becstelen brigantykban is feltűnt.

A történet középpontjában egy fura csapat áll, akiknek együtt kell megküzdeniük egy idegen fajjal és veszélyes banditákkal, hogy felfedjék Pandora egyik legrobbanékonyabb titkát, az univerzum sorsa az ő kezükben lehet. A Borderlands minden idők egyik legkelendőbb videojáték-franchiseján alapul, mely a Gearboxnál formálódik és a Take-Two szárnyai alatt érkezik időről időre - írja a Game Channel. Az alkotás 2024. augusztus 9-én érkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jó kis darálás lesz, már most bejön! mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

2 hónapja,

Eeeeez nagyon adja!!!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja,

Iszonyat hangulatos!

válasz erre