Idén májusban jönnek a Final Cut Pro és a Logic Pro alkalmazások iPadre

2023. május 09.
4.4671
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple bejelentette, hogy május 23-tól elérhetővé válnak iPad Pro készülékeken a Final Cut Pro és a Logic Pro professzionális szoftverek, melyekkel egyszerűbbé válik a videó szerkesztés, valamint a zenealkotás táblagépen, természetesen mindkét programhoz előfizetéssel lehet hozzájutni.

A nagyobb táblagépek lassan tényleg képesek lesznek felváltani a számítógépeket, hiszen a profi képszerkesztés (pl.: Photoshop Express) már évek óta elérhető a felhasználók számára, most pedig érkeznek a további szoftverek a kreativitáshoz. A Final Cut Pro és a Logic Pro alkalmazások immár érintésbarát felülettel és más iPad-specifikus fejlesztésekkel rendelkeznek - mint például a ceruza és a Magic Keyboard támogatás.

Mindkét alkalmazás rengeteg funkciót tartalmaz, amikhez már hozzászokhattak azok a felhasználók, akik Mac készüléken használták őket. A követelmény azonban szigorú, a videó szerkesztő csak M1 chipes iPaden működik vagy erősebb, a Logic Pro minden A12-vel felszerelt vagy újabb iPaddel működik. Az alkalmazások havi 5 dollárba vagy évi 49 dollárba kerülnek.

Nézd nagyban ezt a videót!



válnak iPad Pro készülékeken a Final Cut Pro és a Logic Pro professzionális szoftverek, melyekkel egyszerűbbé válik a videó szerkesztés, valamint a zenealkotás táblagépen, természetesen mindkét programhoz előfizetéssel lehet hozzájutni.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Mondjuk a chip megvan hozzá...

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyon nem adja fel a tervét az Apple hogy számítógépként aposztrofálja a tabletet. De nem ezeken a szoftvereken fog múlni...

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na az durva! meglepett smiley

válasz erre