HUAWEI P8 lett az idei év legjobb okostelefonja

2015. augusztus 18.
6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Huawei, a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója nyerte az EISA (European Imaging and Sound Association) ?European Consumer Smartphone 2015 ? 2016? (Európai fogyasztói okostelefon 2015 ? 2016) díját a Huawei P8-cal, a vállalat legújabb csúcskategóriás készülékével.

Ez a harmadik egymást követő év, hogy az EISA a Huaweit díjazza ebben a kategóriában.

A díj tavalyi nyertesének, a Huawei Ascend P7 sikerének hullámát meglovagolva a P8 elődjéhez hasonlóan újraértelmezi az okostelefonok által nyújtott élményt: olyan könnyen használható funkciókat kínál, amelyek lenyűgözik és inspirálják a fogyasztókat. Az EISA elismeréssel nyilatkozott a ?még jobb kamera teljesítményt és meglepően high-end kivitelezést? nyújtó Huawei P8-ról, ?kifinomult megjelenésű, ám elérhető árú készüléknek? nevezte. Kiemelte a készülék ?2 680 mAh-es akkumulátorát, a P8 kamerájának f/2 lencséjét?, amelynek segítségével kedvezőtlen fényviszonyok között is jó képek készíthetők az okostelefonnal, illetve a ?kiváló 5.2?inches Full HD IPS?NEO kijelzőt?.A gyenge fényviszonyok között is jól használható kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadjára eresszék a kreativitásukat, és az okostelefonokon elérhető legjobb fényfestő technológiát használhassák, illetve lenyűgözően éles kontrasztú képeket készíthessenek. A Huawei P8 emellett a kompakt és nagy teljesítményű kettős antenna modell és a gyors váltást biztosító technológia segítségével intelligensen felismeri a legjobb használati módot. Ez a funkció jelentősen csökkenti a megszakadt hívások számát, és biztosítja az erős jelkapcsolatot.


?Büszkék vagyunk arra, hogy idén immár harmadszor nyerjük el az EISA díját. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy továbbra is kihívás elé állítsuk az iparágat, és hogy forradalmasítsuk az okostelefonok használatát ? a Huawei P8 a világ leginkább felhasználóbarát okostelefonja.? ? mondta el Glory Zhang, a Huawei fogyasztói üzletágának marketingigazgatója.
2014 augusztusában a Huawei Ascend P7 nyerte el a ?European Consumer Smartphone 2014 ? 2015?, azaz a legjobb fogyasztói okostelefon díjat. Az EISA kiemelte a készülék ?gyönyörű üveg borítását? ?vonzó árát? és a 8 MP-es előlapi, illetve a 13 MP-es hátlapi kameráját, amelyet további kiegészítő applikációkkal szerelt fel a gyártó.? Az Ascend P7 mára több mint 100 országban kapható, és piacra dobása óta 7 milliót meghaladó darabot szállítottak belőle. 2013-ban pedig a Huawei ultravékony okostelefonja, az Ascend P6 nyerte el a ?European Consumer Smartphone 2013 ? 2014? díjat.
nincs még hozzászólás