HTC One (M8) Windows Phone-változat

2014. július 29.
6391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Hírek szivárogtak ki a HTC-től, miszerint a tajvani gyártó tényleg dolgozik csúcskészüléke Windows Phone-os változatán.

Az Engadget információi szerint nem is olyan sokára láthatunk majd egy Windows Phone-os HTC One (M8) telefont is, mely a "HTC One (M8) for Windows" névre hallgat, de elképzelhető az is, hogy egyszerűen a "One (W8)" kódnevet kapja majd.

Úgy tűnik, hogy a készülék megtartja majd Androidos testvére legtöbb jellemzőjét, mint például a BoomSound hangszórókat és a mélységérzékelő Duo kamerát.

Az is kiderült, hogy az új Windows Phone-os telefon támogatni fogja a Voice over LTE (VoLTE) lehetőséget, így ez lesz az első készülék, mely a platformon ezzel a funkcióval jelenik meg. További tudnivaló még az, hogy a HTC One for Windows (vagy HTC One W8) már a Windows Phone 8.1 GDR1-es frissítésével jelenik meg várhatóan 2014 harmadik negyedében még szeptember vége előtt és mivel a frissítés interaktív tartozékokhoz is ad támogatást, így nem elképzelhetetlen egy Dot View tok ehhez a készülékhez sem.

A készülék árát $600-ra (azaz ~130-135 e. forintra) tippelik (hűségnyilatkozat stb. nélkül), ami azért tényleg megközelíti a jelenlegi felső kategóriás Lumia modelleket.

 A Windows Phone 8.1 GDR1 várható újításairól itt olvashatsz.

Forrás: Engadget
nincs még hozzászólás