HP Spectre 13 Pro

2013. december 13.
8621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az üzleti felhasználóknak szánt HP Spectre 13 Pro érdekes szoftvereivel, stílusos kialakításával és jó hardvereivel igazi házi kedvenccé válhat.

A szeptemberben bemutatott HP Spectre 13 új változata, a sokat mondó Pro névvel ellátott modell még keményebben az üzleti szférára fekszik rá, mint elődje.

Legfontosabb újítása talán a TPM modul, de meg kell jegyeznünk a megerősített Kensington zárat, és a WiDi (Miracast) technológia integrálását is. Szoftveres megoldásként a rendszer hangalapú vezérlését lehetővé tevő Dragon Assistant bűvölhet el minket.



Az elegáns fémházba bújtatott 13,3 colos noteszgép esetében Full HD vagy QHD, azaz 2560x1440 pixeles felbontást is választhatunk, a processzor az Intel Haswell Core i3 vagy i5 szériájából kerülhet ki. 4 giga RAM és 128GB-os SSD jár az alapmodellel, a négycellás akku üzemideje 9 órára rúg, az operációs rendszer a Windows 8.1. A Beats Audio hangrendszer mellett a Control Zone-os tapipad, a háttérvilágításos is billentyűzet is mind megkönnyíti életünket, a szokásos Ethernet, Bluetooth, Wi-Fi, kártyaolvasó, valamint HDM, USB 3.0 és DisplayPort kimenetek mellett. A HP Spectre 13 Pro ára kereken 1000 dollár.
nincs még hozzászólás