Hoppá! Zack Snyder egy különleges Darkseid eseményre invitál mindenkit

2023. március 15.
36.8221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Zack Snyder filmrendező nevéhez fűződik több DCU film is, többek között az Igazság ligája, melyből a rajongók kiharcolták, hogy bemutassák a közel négy órás rendezői változatot, melyben feltűnik a képregény világ megagonosza, Darkseid is, akivel kapcsolatban hamarosan bejelentést tesz a rendező.

Amióta Peter Safran és James Gunn átvették a DC stúdió irányítását, sokan követelték továbbra is a Zack Snyder féle sötét és komor világ visszaállítását, amit az Igazság ligájának rendezői változatában megismerhettünk. A jelek szerint lehet némi esély arra, hogy visszatérjen a DC Univerzumába a rendező, ugyanis egy sejtelmes videót osztott meg Twitteren.

Zack Snyder azt ígéri, hogy április 28-30 között valami vagy valamik be lesznek jelentve, ami szorosan kapcsolódik Darkseid-hez, ugyanis a videóban az ő hangja csendül fel. Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi fog történni ezen a három napon, egyesek úgy vélik, hogy valamiféle "SnyderCon" esemény lesz, ahol a rendező következő filmes projektjeiről tudhatunk meg még többet.

4 hozzászólás

techiii

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Ohh nagyon kíváncsi vagyok, jó lenne ha visszatérne.

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Nafene. Reméljük nem csak valami jelentéktelen hülyeség.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Kíváncsian várom, mi lesz ez!

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Remélem kézbe veszi a gyeplőt és csinál Superman filmet. mosolygó smiley

válasz erre