Advertisement

Hoppá! Zack Snyder egy különleges Darkseid eseményre invitál mindenkit

2023. március 15.
12.9431
csirkee profilja, adatai
csirkee
Zack Snyder filmrendező nevéhez fűződik több DCU film is, többek között az Igazság ligája, melyből a rajongók kiharcolták, hogy bemutassák a közel négy órás rendezői változatot, melyben feltűnik a képregény világ megagonosza, Darkseid is, akivel kapcsolatban hamarosan bejelentést tesz a rendező.
Advertisement

Amióta Peter Safran és James Gunn átvették a DC stúdió irányítását, sokan követelték továbbra is a Zack Snyder féle sötét és komor világ visszaállítását, amit az Igazság ligájának rendezői változatában megismerhettünk. A jelek szerint lehet némi esély arra, hogy visszatérjen a DC Univerzumába a rendező, ugyanis egy sejtelmes videót osztott meg Twitteren.

Zack Snyder azt ígéri, hogy április 28-30 között valami vagy valamik be lesznek jelentve, ami szorosan kapcsolódik Darkseid-hez, ugyanis a videóban az ő hangja csendül fel. Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi fog történni ezen a három napon, egyesek úgy vélik, hogy valamiféle "SnyderCon" esemény lesz, ahol a rendező következő filmes projektjeiről tudhatunk meg még többet.

Advertisement
4 hozzászólás

techiii

1 hete és 6 napja

Ohh nagyon kíváncsi vagyok, jó lenne ha visszatérne.

válasz erre

Porthos

1 hete és 6 napja

Nafene. Reméljük nem csak valami jelentéktelen hülyeség.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 6 napja

Kíváncsian várom, mi lesz ez!

válasz erre

Remélem kézbe veszi a gyeplőt és csinál Superman filmet.

válasz erre