Hivatalosan is megérkezett a Microsoft Office 2019

2018. szeptember 25.
7.8761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az előzetes verzió után közel öt hónappal, de általánosan is megjelent a Microsoft Office legújabb generációja, amely a jövő év számát viseli, és amelyben számos már ismert funkciót találhatunk egyszeri megvásárlást követően.

A redmondi cég egyre nagyobb hangsúlyt fektet a felhő alapú megoldásokra, így az újabbnál újabb funkciók az Office 365-ben jelennek meg először, de pár évente kapunk egy nem előfizetés alapú megoldást is, most éppen az Office 2019-et, ami az elmúlt 2-3 évben megjelent változásokat gyűjti egy csokorba.

Itt fontos megjegyeznünk, hogy az ezután megjelenő új funkciókat az Office 2019 nem fogja megkapni, kizárólag az előfizetéses 365, de a biztonsági frissítések ugyanúgy elérhetőek lesznek.

Minden komponenst érintettek a változások, ellenben érdemes kiemelni a PowerPoint-ot, amely mostantó még látványosabb prezetnációk készítésére lett alkalmas, de az Excel is kapott jópár új függvényt, diagrammot, illetve adatelemző megoldásokat. A következő pár hétben mindenhova beszivárog az újdonság és bárki számára megvásárolható lesz.

Hivatalosan is megérkezett a Microsoft Office 2019 - 2. kép



Hivatalosan is megérkezett a Microsoft Office 2019 - 3. kép

2 hozzászólás

Harder

6 éve, 17 napja

Nem értem azokat akik még fizetnek bármilyen Office-ért.

válasz erre

Levi87

6 éve, 17 napja

Nekem a LibreOffice már az alap.

válasz erre