Hivatalosan is készül Az ördög Pradát visel folytatása, melyben több színész is visszatér

2024. július 09.
4.8961
csirkee profilja, adatai
csirkee
Közel 20 évvel ezelőtt, 2006-ban debütált Meryl Streep és Anne Hathaway főszereplésével Az ördög Pradát visel című alkotás, mely mai napig az egyik legnépszerűbb film főleg hölgyek között és a legfrissebb hírek szerint a Disney-nél már készül a folytatás, amiben több színész is visszatér.

A Lauren Weisberger azonos című regényén alapuló 2006-os dráma középpontjában egy divatmagazin áll és annak keménykezű főszerkesztője, Miranda Priestly, aki felvesz egy amatőr újságírót, akinek lehetetlen feladatokat kell elvégeznie. Sokak szerint az írónő a Vogue magazin főszerkesztőjéről, Anna Wintourról mintázta karakterét, aki a divatipar legbefolyásosabb nője.

A legfrissebb hírek szerint a Disney-nél már készül a folytatás, melyben Meryl Streep visszatér Miranda szerepébe, akinek egy haldokló magazinnal kell szembenéznie. Ehhez pedig segítségre lesz szüksége, ezért visszatér Emily Blunt is, az azonban egyelőre kérdéses, hogy Anne Hathaway is felbukkan-e majd a folytatásban, de remélhetőleg ő sem marad ki.
3 hozzászólás

techiii

4 napja és 9 órája

Csajok imádni fogják.

válasz erre

TEchie

5 napja és 3 órája

Levi87 írta:
Gondolom most Anne Hathaway lesz a nagy góré! mosolygó smiley
Ő nem valószínű h benne lesz.

válasz erre

Levi87

5 napja és 5 órája

Gondolom most Anne Hathaway lesz a nagy góré! mosolygó smiley

válasz erre