Hivatalosan is elindul a Jason Univerzum, még több Péntek 13 tartalom érkezik a jövőben

2024. május 17.
14.7601
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az első Péntek 13 horror film 1980-ban jelent meg, azóta pedig számtalan folytatás és feldolgozás is készült, sőt egy új előzménysorozat is készülőben van, mely nemrégiben elveszítette showrunnerét és most kiderült, hogy miért, ugyanis az alkotók egy Jason Univerzumot hoznak létre.

A DC és a Marvel Univerzumok után a horrorfilmek között is egyre több összetett, egymásra épülő univerzumok alakulnak, ilyen lesz várhatóan a Jason Univerzum, vagy ahogy az alkotók írják: "Jason Un1v3rse". Az oldal mögött álló cég, a Horror Inc. elárulta, hogy Victor Millerrel és Marc Toberoffal együtt fogják kidolgozni az új projekteket, ebbe beletartozik a Crystal Lake előzménysorozat is.

Victor Miller volt az eredeti Péntek 13 írója, míg Marc Toberoff a szellemi tulajdonjoggal foglalkozó ügyvéd. A Horror Inc. alelnöke az IGN-nek azt nyilatkozta, hogy szeretnék majd tiszteletben tartani Jason örökségét, miközben növelni szeretnék a rajongói élményt. Mindez nem csak filmeket és sorozatokat fog magába foglalni, hanem videojátékot és különféle árucikkeket is.
4 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ennek örömére meg is nézem az elsőket újra. Kár hogy nem lehet alábeszélős verziót már elérni. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hol van már az igazi jó Péntek 13... szomorú smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Jesszusom. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Univerzum ******'>******* behalok. röhögő smiley

válasz erre